Svaštara

4 horoskopska znaka kukaju zbog svega i svačega, nikad nisu zadovoljni

Neki horoskopski znakovi su poznati po svojoj sklonosti da preispituju situacije i pretjerano brinu o svemu, što bi se moglo tumačiti kao kukanje.

Horoskop - Shutterstock

Rak
Kao vodeni znak koji je duboko povezan s emocionalnim svijetom, Rakovi mogu biti posebno osjetljivi na svaku sitnicu. Mogu se lako uznemiriti i mogu se brinuti o detaljima koje drugi znakovi možda ne bi smatrali važnim.

Djevica
Poznate po svojoj perfekcionističkoj prirodi i pažnji oko detalja, Djevice mogu imati tendenciju da se brinu ili žale na stvari koje se drugima mogu činiti sitnicama. Njihova kritička priroda može ih podstaći da preispituju sve oko sebe i zato ih drugi smatraju sitničavima.

Vaga
Vage su poznate po svojoj težnji za ravnotežom i harmonijom pa se mogu lako uznemiriti kada stvari nisu kako bi trebale biti. Mogu se brinuti o detaljima koji utiču na njihov osjećaj ravnoteže i pravde.

Jarac
Kao zemljani znak koji teži stabilnosti i reda, mogu se brinuti o sitnicama koje su drugima nevažne. Njihova potreba za kontrolom može ih dovesti do prekomjernog razmišljanja o detaljima, prenosi Index.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh