Svaštara

Tri horoskopska znaka koja šoping vole više od seksa

I seks i šoping pružaju nam zadovoljstvo, svaka aktivnost na svoj način. I dok se neki radije prepuštaju strastima u krevetu nego kupovini omiljenih krpica, cipela i torbi, ima i onih kojima je odlazak u šoping draži od seksa. To naročito vrijedi za iduća tri znaka horoskopa.

Žena u kupovini - Blogspot.com

Bik
Ako postoji horoskopski znak kojeg se najviše povezuje sa šopingom, onda je to bik. Rijetko ćete naići na osobu rođenu u znaku bika koja nije fascinirana novcem i trošenjem. Bik je zemljani znak, a zlato dolazi iz zemlje, te njime vlada Venera, planet koji simbolizira luksuz.

Posjedovanje lijepih stvari i pristup bogatstvu ključne se odlike bikova karaktera. To je horoskopski znak koji je jednako dobar u štednji novca kao i u trošenju – kada štede onda stvarno štede, a kada troše onda stvarno troše.

Lav
Pripadnike ovog vatrenog horoskopskog znaka lako je prepoznati po samo lavovima svojstvenoj kombinaciji vitalnosti i glamura. Bez obzira na to što radi, lav će blistati poput 24-karatnog dijamanta. Kao što možete pretpostaviti, to kod lava ulijeva prirodnu želju za odlaskom u kupovinu.

Ovaj horoskopski znak želi stvari koje svi odmah primijete i cijene, bilo da se radi o novoj odjeći, automobilu ili buketu cvijeća. S lavom nema škrtarenja ili suzdržavanja, on želi kupiti najglamurozniji proizvod na tržištu. Lavovi vole sjajne, svjetlucave i glamurozne nove stvari, pa čak i više od seksa.

Vaga
Jeste li ikada upoznali vagu koja nema smisla za stil? Čak i ako se upravo ustala iz kreveta i nije u svom najboljem izdanju, vaga će i dalje uspijevati izgledati kul. To je zato što tim znakom horoskopa vlada Venera, planet ljepote, a tko voli ljepotu voli i šoping.

Vage žele biti okružene stvarima koje ih inspiriraju. Žele da njihovi outfiti izgledaju očaravajuće, a u svojoj garderobi sigurno će imati vrhunske i šik stvari. Vage padaju na sve što je stajliš i moderno i odlazak u šoping mnogim pripadnicima ovog profinjenog znaka važniji je i od seksa, piše Zadovoljna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh