Svaštara

15 znakova da se muškarac jako zaljubio i to ne može sakriti

Nikada mu neće smetati vaše društvo i uvijek će biti sretan kada ste s njim. Kada je s vama ne želi ništa požurivati nego želi da dan što duže traje. Cijenit će trenutke koje provodite zajedno

Sreća - Net.hr

1. Voli vašu jedinstvenost

Kada se muškarac zaljubi, on bezuvjetno prihvaća vaše mane. Čak i stvari u koje ste možda nesigurni. Da, on ih smatra fascinantnima. Potiče vas da prihvatite sebe i pokušava se stopiti s vama.

2. Emocionalno je krhak

Kad je s vama, može vam činiti da je pod stresom ili da se lako uzbudi. Možda se ne usredotočuje na svoje mentalno zdravlje. Ponekad ni govor tijela ne uspijeva pravilno kontrolirati jer je toliko nervozan da to remeti njegove neverbalne znakove.
3. Između vas se stvara duboka veza

Ljubav uključuje povezanost – duboku i široku povezanost. Možda će htjeti da mu se pridružite u ispunjavanju njegovih strasti kao što su planinarenje ili nešto drugo. Ako vidi da vaša veza ima potencijal htjet će s vama dijeliti i svoje hobije.

4. Više je prisutan u vašem životu

Ako snažno želi biti s vama onda će se i više fokusirati na vas. Ako radi stvari za vas bez da ga to tražite, ako vas iznenada poljubi – postoji velika šansa da se počinje zaljubljivati.
5. Želi provoditi vrijeme s vama

Nikada mu neće smetati vaše društvo i uvijek će biti sretan kada ste s njim. Kada je s vama ne želi ništa požurivati nego želi da što duže dan traje. Cijenit će trenutke koje provodite zajedno. Ako preuzima inicijativu, to je znak da je zainteresiran.

6. Nervozan je u vašoj blizini

Ovo može biti očiti znak da se zaljubljuje u vas. Ako se čini pomalo sramežljiv ili nervozan kad izgovara riječi koje osjeća to je dobar znak.
7. Upoznao vas je s prijateljima i želi upoznati vaše

Ovaj znak je veliki korak naprijed jer međusobno upoznavanje prijatelja znači da želi da budete dio njegovog života. To jasno govori da mu veza nešto znači. prenosi 24sata
8. Razgovara s vama o budućnosti

Ako pred vama priča o svojim budućim planovima i pita vas što mislite, to je dobar znak. Također bi mogao pokrenuti temu budućnosti da vidi osjećate li i vi isto. Možda vas planira uključiti u svoje planove.
9. Ne boji se biti svoj u vašoj blizini

Ako je vaš partner potpuno svoj u vašoj blizini, to bi moglo značiti da je zaljubljen u vas. Ako se ne boji dubokog razgovora o međusobnim interesima i preferencijama, onda mu je potpuno ugodno s vama.

10. Neće igrati nikakve igrice

Ako je zaljubljen, neće vas dovoditi u u nevolju i tjerati vas da se stalno brinete. Uključuje vas u svoj život jer vas voli i uvijek će se odazvati na vaše pozive, a ako slučajno ne odgovori odmah, za to ima opravdan razlog.
11. Vi ste mu najbitniji

Najbolji način da saznate je li vaš partner zaljubljen u vas je ako vam jasno da do znanja da ste mu najbitniji. Ako ga uhvatite kako vas gleda zamišljenim ili snenim pogledom, onda vas voli i žudi samo za vama.
12. Posvećuje vam punu pažnju

Ovo je znak da se zaljubljuje u vas, a ako već je, onda će htjeti posvetiti još više paženje vašem životu i podržati vaše odluke i mišljenja.
13. Održava kontakt očima

Istraživanja su pokazale da ljude koji se zaljubljuju uvijek privlače partnerove oči, jer postoji nešto vrlo intimno u kontaktu očima s osobom koju volite.

14. Često se zajedno smijete

Humor i smijeh uvijek su dobar znak u vezi i ako se uvijek možete zabaviti zajedno, ljubav će sigurno rasti. Ako se uvijek smije vašim šalama, zaljubljuje se u vas.
15. Puno svog vremena ulaže u vaš odnos

Ako znate da je vaš partner zauzet, ali ipak odlučuje provesti gotovo sve svoje slobodno vrijeme s vama, to je znak da je zaljubljen. Studije pokazuju da ljudi provode više vremena s ljudima koje cijene i smatraju važnima u svom životu, piše YourTango.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh