Svaštara

Ovo su tri najsmotanija horoskopska znaka

Ponekad, bez obzira na to koliko smo pažljivi, svi imamo trenutke kada se osjećamo smotano.

Pixabay/Ilustracija

Ali, prema astrologiji, neki horoskopski znakovi su skloniji tim nezgodama nego drugi.

U ovom članku donosimo tri najsmotanija znaka.

Ribe

Ribe su poznate po svom sanjarenju, ali to ponekad može dovesti do nezgoda. Osobe rođene pod ovim znakom često su zamišljene, a misli su im negdje u oblacima, zbog čega su manje prisutne u stvarnom svijetu.

To može dovesti do niza smotanih situacija, poput spoticanja o vlastite noge ili zaboravljanja ključeva. Obično su vrlo opuštene, ali kad su pod stresom, njihova smotanost može postati još očiglednija.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj brzoj prirodi i želji za multitaskingom. Često se trude raditi više stvari odjednom, što može dovesti do nezgodnih situacija. Osobe rođene pod ovim znakom mogu se lako izgubiti u komunikaciji ili zaboraviti na dogovorene sastanke.

Iako su obično vrlo inteligentni i snalažljivi, sklonost Blizanaca prema multitaskingu često rezultira manjim nezgodama.

Strijelac

Strijelčevi su poznati po svojoj energičnoj i avanturističkoj prirodi. Oni vole isprobavati nove stvari i često se nalaze u neočekivanim situacijama. Međutim, njihova želja za stalnim kretanjem može dovesti do nepredvidivih situacija.

Strijelčevi mogu biti skloni nesporazumima zbog svoje impulsivnosti. Uprkos tome, oni obično prihvaćaju svoju smotanost s osmijehom na licu, što ih čini vrlo simpatičnim, pišu Nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh