Svaštara

Najviše milijardera rođeno je u ovom horoskopskom znaku, zvijezde su mu posebno naklonjene

U moru najrazličitijih istraživanja, američka marketinška firma AdView dosjetila se da sprovede jednu zanimljivu analizu i prouči u kojim su horoskopskim znakovima rođeni američki milijarderi, prenose mediji.

Analiza je sprovedena prema najnovijoj Forbsovoj listi najbogatijih ljudi, a prema rezultatima istraživanja prvo mjesto zauzele su osobe rođene u znaku Lava. Na drugom mjestu našle su se osobe rođene u znaku Bika, a treće mjesto pripalo je Vagama. Najgore su prošli Ovnovi koji su se našli na posljednjem mjestu ove liste, piše Krstarica.

Među milijarderima koji se nalaze na Forbsovoj listi, 28 je rođeno u znaku Lava, u znaku Bika rođena su 24 milijardera, a slijede ih Vage s 23 milijardera.

Među ostalima, na toj listi našli su se saosnivač Gugla i milijarder Sergej Brin rođen je u znaku Lava, kreator Fejsbuka Mark Zakerberg rođen je u znaku Bika, a modna legenda Ralf Lorin u znaku Vage.

Tabela ispod prikazuje kompletnu analizu ove marketinške firme:

Lav (28)
Bik (24)
Vaga (23)
Vodolija (22)
Blizanci (21)
Djevica (21)
Jarac (21)
Ribe (21)
Rak (20)
Strijelac (18)
Škorpija (16)
Ovan (12)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh