Svaštara

Nestaju li vam čarape tokom pranja veša? Završavaju u jednom tajnom odjeljku mašine

Ako ste ikada prali veš i primijetili da vam nakon pranja nedostaje jedna čarapa, niste jedini.

Veš mašina - Facebook/Lindsey McIver

Tajanstveni trenutak koji će vas sigurno natjerati na razmišljanje dok frustrirano pokušavate da otkrijete gdje je odeća nestala. Međutim, ispostavilo se da bi vaša mašina za pranje veša mogla da bude krivac, piše Klix.ba.

Korisnik TikToka otkrio je skriveni odeljak gde bi mogli da ih pronađete. U videu može se vidjeti kako muškarac skida poklopac na ivici mašine da bi zatim pogledao unutra i otkrio gomilu čarapa.

Drugi su korisnici bili zadivljeni ovim otkrićem pa je tako jedan napisao: “Dugujem izvinjenje svojoj porodici jer sam ih krivio za gubljenje čarapa”, a drugi je dodao: “Ne mogu da vjerujem da je šala kako mašina jede čarape zapravo istinita”.

Naime, to je uobičajena pojava kod različitih tipova mašina za pranje veša, uključujući one s prednjim i gornjim punjenjem. Ponekad se čarape zaglave u različitim dijelovima, a preopterećenje mašine takođe može uzrokovati probleme.

@d7customz Do you ever wonder where your socks go? ???? #screammovie #fypシ゚viral #washerhacks #socks#maintenance ♬ original sound – GLOSS

Ako imate mašinu s prednjim punjenjem, ​​možda ćete moći da povratite čarape tako što ćete provjeriti postoji li područje za čišćenje, piše Krstarica.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh