Svaštara

Šutnja je zlato: žene, ovo su stvari koje nikada ne biste smjeli podijeliti s vašim muškarcem – za svoje dobro!

Laži definitivno treba iskorijeniti iz svake veze, ali neke je sitnice i više nego poželjno prešutjeti svom partneru. Ovo je deset stvari koje ni jedna djevojka ili supruga ne bi trebala reći svome muškarcu – a evo i zašto, piše Muški magazin.

Muškarac i žena - Blogspot.com

Trošenje novca

Magazin „Marie Claire“ proveo je istraživanje o tome koliko su žene iskrene kada je u pitanju novac. Od 1500 žena koje su bile testirane, 80 posto ih je priznalo da nisu potpuno iskrene prema svojim partnerima kada je u pitanju količina potrošenog novca.

Bivše ljubavi

Ženama je često neugodno govoriti o bivšim ljubavima i ljubavnim avanturama, dok su muškarci na svoje ponosni. Ipak, njima nije drago kada im žene govore o bivšim parterima, tako da bi to bilo preporučeno izbjeći.

Seksualna povijest

Muškarci ne žele znati koliko njih je njihova žena odvela u krevet, niti kakvo im je to iskustvo bilo. Ipak, ponekad će od svoje partnerice tražiti da mu prizna taj “slavni” broj. Istraživanja „Daily Mail“ magazina pokazala su da 52 posto žena laže o broju muškaraca s kojima su imale seksualni odnos.

Rituali za ljepotu

Većina žena tvrdi da su uvijek sređene i da dobar izgled iziskuje puno vremena, ali realnost je da, baš kao i muškarci, ni one nisu lude za brijanjem. Muškarci su mnogo opušteniji pa će preskočeni tuš ili druženje s britvicom priznati bez problema. Ženama neće biti svejedno izustiti tako nešto.

Žene vole (umjereno) ljubomorne muškarce

Iako često prigovaraju partnerima koju pokazuju ljubomoru, ženama ona uopće ne smeta. Svjesne su da se tako očituje ljubav koju njihov muškarac gaji i potrebu da ih zaštiti u svakom trenutku. Da, ljubomora se smatra kao loša osobina, ona je ipak pokazatelj iskrenih emocija.

Prijateljice znaju sve

Ako vaša žena ili djevojka ima bliske prijateljice – budite sigurni da ona zna apsolutno sve što može znati o vama, vašem odnosu – pa čak i svađama koje vodite. Žene se povezuju povjeravanjem i razgovorom, stoga je to neizbježna stvarnost.

Gluma u krevetu

Nažalost, glumljenje orgazma pa čak i samog užitka tijekom seksa nije mit niti rijetka pojava. NBC je nedavno objavio vijest da po njihovim istraživanjima čak 80 posto žena lažira orgazam.

I žene imaju fantazije

Žene kriju svoje seksualne fantazije i jako ih se srame otkriti, ali to ne znači da ih nemaju. Istraživanje “Women‘s Magazine“ časopisa pokazalo je da 55 posto žena najčešće fantazira o seksu u prirodi, grupnom seksu i snimanju porno filmova.

Nekad vas uspoređuju s bivšim

Ovo je normalna pojava, zbog koje se ne biste trebali osjećati loše. Muškarci teško podnose ovakve usporedbe i to je glavni razlog zbog kojeg ih žene kriju.

Nekima je seks dovoljan

Nije sve u seksu, ali je on nekim ženama dovoljan da se zadrže u odnosu – premda je on možda i loš. Žene teško priznaju da, kao i muškarci, ponekad žele vezu samo zbog seksa. piše slobodnadalmacija


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh