Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. MAJ 2023.: Rak napušten i tužan, Vodoliju čeka ljubavni sastanak

Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde poručuju u dnevnom horoskopu za 3. maj.

Horoskop - Astrolife.si

OVAN

POSAO: Ovnovi prve dekade osjećaju napetost. Izbjegavajte konflikt sa kolegama. Osjećate da će biti burno. LJUBAV: Moguće je da saznate nešto o osobi koja vam se sviđa, što vam se neće dopasti. ZDRAVLJE: Možete dobiti virus.

BIK

POSAO: Mnogi vam zavide na postignutom uspehu. Sposobni ste za razne djelatnosti. LJUBAV: Danas osjećate ljepotu, ljubav. Možete da se pohvalite da uživate simpatije suprotnog pola. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

POSAO: Nemate problem da stignete sve što morate danas da završite. LJUBAV: Mogući gosti koji nisu poželjni. Volite kućnu atmosferu. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama ili rukama.

RAK

POSAO: Budite hrabri i istjerajte svoj stav do kraja. Danas dolazi do situacije u kojoj ćete se suprotstaviti mnogima iz okruženja. LJUBAV: Osećate se napušteno i tužno. Razvedrite se, jer poslije kiše uvijek grane sunce. ZDRAVLJE: Imate problem sa crijevima.

LAV

POSAO: Spustite svoj ego. Ne morate uvijek da stavite do znanja da ste gazda. LJUBAV: U vezi je nastupila monotonija. Slobodni Lavovi neka se strpe za bolje dane.ZDRAVLJE: Odlično.

DJEVICA

POSAO: Budite ponosni na sebe. Potrudite se da opravdate postignuto u budućnosti.LJUBAV: Neko je odavno bacio oko na vas. Liči da je neka Vodolija. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

VAGA

POSAO: Postoji mogućnost za konflikt među saradnicima. Nemojte uvijek da se miješate i da pokušavate da pomirite zaraćene strane. Imate preča posla. LJUBAV: Za one koji su u tajnoj vezi zahlađenje odnosa. Slobodni će biti uzdrmani jednim Bikom koji ih duži period priželjkuje. ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

ŠKORPIJA

POSAO: Ozbiljno ste shvatili svoje zadatke, šefovi su zadovoljni vašim naporima.LJUBAV: Na ljubavnom planu stvari se komplikuju. Intirigira vas osoba u znaku Ovna. ZDRAVLJE: Opustite se malo.

STRIJELAC

POSAO: Mnogo pohvala, a malo obaveza. Vi znate da uživate. Sve vam je lakše. LJUBAV: I dalje se vodite idejom ‘što više to bolje’. Avanturistički duh vam je naglašen.ZDRAVLJE: Nema problema.

JARAC

POSAO: U nekim trenucima vam se čini da stvari propadaju. Onda naglo dolazi do poboljšanja. Situacija na poslu je promjenljiva. LJUBAV: Već duže vrijeme vlada monotonija u vašem donosu. Ovaj put čekate da partner poradi na vezi. ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

VODOLIJA

POSAO: Lav već duže vrijeme pokušava da nametne svoj način rada. Pravit će problem. LJUBAV: Pozovite na sastanak osobu u znaku Bik koja vam privlači pažnju. ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE

POSAO: Planirate da tražite povišicu. Radite za malo novca. Ta situacija je počela da vas nervira. LJUBAV: Sjedite na dvije stolice. Vodite računa da vam ne bude naporno. ZDRAVLJE: Kijavica, piše Lepa&Srećna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh