Svaštara

NE ZAKLAPAJU! Ova tri horoskopska znaka su najveća “GUNĐALA”, niko ne može da ih nadjača

Neprestano se žale i imaju neke zamjerke!

Svađa - Ilustracija / Infpult.info

Evo nekoliko predstavnika Zodijaka koji se smatraju najvećim gunđalima.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnosti i sklonosti prema pesimizmu. Kada su pod stresom ili osjećaju da nešto ne ide po planu, mogu da postanu prilično negativni i da “gunđaju” o svojim problemima.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj osjetljivosti i sklonosti prema emocijama. Kada se ne osjećaju dobro, mogu da budu prilično glasni i neprestano da se žale na svoje probleme.

Vaga

Vage su poznate po svojoj želji za harmonijom i balansom u životu. Kada osjećaju da nešto nije u redu ili da nešto ne ide po planu, mogu da postanu vrlo kritične i negativne.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj samouvjerenosti i egocentričnosti. Kada se osjećaju ugroženo ili ne dobiju dovoljno pažnje, mogu da budu prilično dramatični i glasni, prenosi Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh