Svaštara

Žene rođene u ovim znakovima udat će se za bogataše, one ne propuštaju šanse

Postoje žene u nekoliko horoskopskih znakova koje su sklone tome da se udaju za bogataše.

Vjenčanje - Blogspot.com

Bik
Bikovi su poznati po svojoj ljubavi prema materijalnom bogatstvu. Oni cijene sigurnost i stabilnost u životu, a to im mogu osigurati bogati partneri.

Lav
Lavovi vole biti u centru pažnje i živjeti život punim plućima. Bogati partneri mogu im pružiti luksuzan životni stil koji će im omogućiti da blistaju u društvu.

Vaga
Vage su vrlo društvene i vole da provode vrijeme s drugim ljudima, a uz bogate partnere dobit će šansu za upoznavanje novih ljudi i druženje u prestižnim krugovima.

Strijelac
Strijelčevi su poznati po svojoj avanturističkoj prirodi i želji za istraživanjem svijeta. Bogati partneri mogu im osigurati da proputuju svijet i iskuse nove kulture.

Jarac
Jarčevi su vrlo ambiciozni. Oni žele biti uspješni i penjati se po društvenoj skali. Bogati partneri mogu im pružiti finansijsku podršku i priliku da se povežu s uticajnim ljudima, prenosi Index.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh