Svaštara

U četvrtak nas očekuje POMRAČENJE SUNCA, a najjače će djelovati na OVA 3 ZNAKA!

Evo koji znaci će doživjeti transformacije.

Horoskop - profimedia

Važan astrološki događaj – pomračenje Sunca, očekuje nas u četvrtak, 20. aprila. Pomračenje nastaje kada Mjesec prolazi između Zemlje i Sunca, potpuno ili djelimično zaklanjajući Sunce.

Pomračenje Sunca će najviše uticati na ova 3 znaka, donoseći im transformaciju, novi početak i jake emocije.

Ovan

Pomračenje Sunca koje nas očekuje u četvrtak dešava se upravo u znaku Ovna, i to u prvoj kući – kući njihove ličnosti. To znači da će ljudi rođeni pod ovim znakom biti podstaknuti da razmišljaju o sebi i svom identitetu. Postaviti sebi pitanje koja je vaša misija i šta želite da promijenite u svom životu. Sada je vrijeme da se zauzme u potpunosti novi stav i pristup životu, a posebno po pitanju ljubavi. Imajte na umu da pomračenje stvara težak aspekt prema Plutonu, što vas može podstaći da očistite sve što vam u ovom momentu ne služi u životu. Pripremite se za veliku transformaciju i novi početak.

Rak

Pomračenje Sunca se dešava u vašoj desetoj kući karijere, pa bi rođeni u ovom znaku trebalo da se pripreme za promjene u svom profesionalnom i poslovnom životu. Možda ćete se osjećati prinuđenim da preuzmete više odgovornosti ili određenu lidersku ulogu na radnom mjestu. Vaši autoriteti će vas posmatrati konstantno, tako da vam to može donijeti i unaprijeđenje. Za neke Rakove koji traže posao, ovo pomračenje Sunca donosi uspjeh i velike mogućnosti.

Jarac

Za one rođene u ovom znaku, pomračenje Sunca se dešava u vašoj četvrtoj kući majčinstva i doma, naglašavajući vaše emocionalno blagostanje, porodične korijene i unutrašnji život. To vam daje priliku da se brinete o sebi na nov i dublji način. Sa ulaskom Plutona u vašu kuću prihoda 23. marta, lako ćete moći da napravite promene o kojima ste dugo sanjali i podignete vaš novčani kapital na viši nivo, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh