Svaštara

UČITELJICA (26) MJESECIMA SEKSUALNO ISKORIŠTAVALA SVOG UČENIKA (17): PRIJETI JOJ VIŠEGODIŠNJI ZATVOR

U dva dana u Americi uhapšeno je šest učiteljica predatorki.

učiteljica - hayat

Među njima je 26-godišnja nastavnica koja je trenirala atletiku, a potom zavela učenika i seksualno ga iskorištavala.

Ameriku potresa novi skandal u školama u kojima su učiteljice iskoristile svoj položaj i seksualno iskorištavale maloljetne učenike.

U samo dva dana širom zemlje uhapšeno je šest učiteljica koje su optužene za neprikladno ponašanje prema učenicima, seksualni napad i seksualno iskorištavanje maloljetnih žrtvi, prenosi 24sata.hr.

Neke su spavale i s više učenika, jednu je snimila nadzorna kamera kako s učenikom odlazi u učionicu na kojoj su na prozorima bile stavljene novine kako se ne bi vidjelo šta se dešava unutra.

Najviše se piše o slučaju iz Pensilvanije, gdje je 26-godišnja učiteljica Hanah Mart zavela 17-godišnjeg učenika kog je trenirala.

Kako su naveli tužitelji, prva ga je kontaktirala poslavši mu poruku usred noći. Pozvala ga je u svoj dom gdje su spavali zajedno. Optužili su je za seksualni napad i seksualno iskorištavanje maloljetnika i prijeti joj višegodišnji zatvor.

Kako navode u optužnici, to je trajalo više od godinu dana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh