Svaštara

Pametna žena ne kontroliše muškarca – Ako želiš da bude samo tvoj izbjegavaj 10 grešaka

Mnoge žene u želji da zadrže muškarca što duže pored sebe čine neke greške kojima samo odguruju muškarca od sebe.

Par - Moj.ba

Kada shvatite gdje griješite, možete ispraviti te greške, popraviti svoje ponašanje te zadržati muškarca pored sebe bez problema i graditi zdravu vezu. Pogledajmo koje su to najčešće greške koje žene čine u vezama, a koje bi trebale prestati raditi.

1. Prestanite koristiti svoje tijelo za postizanje cilja; Ako koristite svoje tijelo da privučete muškarca takvim ponašanjem ćete privući tipove muškaraca kake i sami predstavljate. Ako glavni akcenat stavljate na svoje tijelo privući ćete plitke i površne muškarce umjesto inteligentnih i obrazovanih muškaraca.

Pametne žene koriste svoj um, a ne svoje tijelo jer zna da je njena ljepota njena ličnost, a ne njen fizički izgled.
2. Ako niste ambiciozni; Male su šanse da će muškarac biti zainteresovan za vas ako niste na istom intelektualnom nivou kao on.

Zbog toga je jako važno da radite na sebi, na svojoj karijeri, čitajte, posjećujte kulturne događaje i upoznajte druge kulture. Kada podignete svoje standarde tada ćete privući slične muškarce.

3. Ako ne vodite računa o svom izgledu; Svaka žena bi trebala voditi računa o svom fizičkom izgledu i održavati dobru formu.

Žena koja to ne radi ne poštuje sebe, tada ne može očekivati da će je muškarac poštovati.
4. Ako ste previše stidljivi; Stidljivost može pokazati da ste nezreli i nesigurni, a svaki muškarac želi pored sebe ženu koja je sigurna u sebe.

Nemojte se plašiti preuzeti prvi korak i započeti razgovor sa muškarcem koji vam se sviđa.
5. Ako glumite nezainteresovanost; Ako muškarac pokaže interesovanje za vas, a vi mu ne uzvratite, mogao bi veoma brzo odustati od vas.

Nema potrebe da izigravate hladnu kraljicu.
6. Ako pokušavate da kontrolišete muškarca; Pametne žene znaju da e muškarcu potrebna sloboda i neće kontrolisati svaki njegov korak. Ne smijete forsirati muškarca da se promijeni na silu, o tome trebate razgovarati.

7. Ako ste ljubomorni; Ljubomora je uglavnom rezultat sumnje u sebe. Naučite da volite sebe kao što volite svog muškarca i otklonite svaki sumnju u sebe.
8. Ako ste opsesivni; Muškarci ne vole opsesivne žene. Muškarca trebate osvojiti, a ne prisvojiti.
9. Ako nemate svoje mišljenje; Muškarca nećete osvojiti ako se u svemu slažete sa njim.

Muškarci vole žene koje imaju jasan stav i koje se ne plaše braniti ga i izraziti svoje mišljenje.
10. Ako ga želite natjerati da vas moli; Ne trebate očekivati od muškarca da će vas moliti za oprost kada pogriješi. To rade samo slabi i nezreli muškarci. Svi mi pravimo greške i to je nešto što trebamo prihvatiti ako želimo graditi zdravu vezu. Nemojte prisiljavati svog muškarca da vas moli za bilo šta,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh