Svaštara

STIŽE NOVAC koji ste DUGO ČEKALI! Astrolog otkriva – spremite se za FATALNU privlačnost koja može da vam promijeni život

Venera će biti u Blizancima od 11. aprila do 7. maja, što će nam dati skoro mjesec dana da iskoristimo ovu novu i mladalačku energiju.

horoskop - shutterstock

Planeta koja simbolizuje odnose, ljubav, mir, umjetnost, ljepotu, radost, sreću – Venera – od 11. aprila do 7. maja je u znaku Blizanaca i donosi promjene u emotivnim odnosima i finansijama.

Za portal Srbija Danas, astrološkinja Jasmina Mitrović otkriva šta možemo da očekujemo u toku ovih dana.

“Počinjete da komunicirate sa voljenom osobom, ljubav se nalazi na kraćem putu, u komšiluku, ili putem poruka. Istog dana Venera pravi lijep aspekt prema Plutonu što donosi sjajne prilike da imate novi početak u ljubavi.” rekla je Jasmina.

Zasnivaju se veze pune strasti

“Veza koja započne ovog dana zasnivaće se na strasti i uzajamnoj mentalnoj stimulaciji i komunikaciji koja mijenja obe osobe. Izbjegavajte manipulativne osobe, koje upravljaju vama izazivajući vam osecaj krivice. Ponekad je bolje okončati neke odnose nego ostajati u toksičnih vezi zarad navike.” dodala je ona.

Pravo vrijeme da plasirate svoj proizvod

“Učvrstite svoje finansije. Pokrenite svoje ideje i plasirajte ih preko medija. Lansiranje svoj proizvod ili uslugu. “, zaključuje, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh