Svaštara

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 15. aprila

Nakon punog Mjeseca u Vagi, naredne nedjelje nas očekuje ulazak Venere u Blizance, a mi igramo još jedan zvjezdani rulet, što znači da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Saturn je u Ribama, Pluton u Vodoliji, a Mars u Raku, tako da smo u periodu velikih promjena na svim poljima.

Uran u Biku nas upozorava da budemo oprezni kada je novac u pitanju. Ukoliko se pitate ko će profitirati do 15. aprila, to su znakovi Bik, Blizanci, Ribe i Strijelčevi.

BIK
Venera ulazi u Blizance, tačnije u drugo polje, tako da vas očekuje novčani dobitak. Vaš glavni prioritet će biti novac u narednom periodu. Kako je Venera u duplom znaku Blizanaca, to znači da ćete uspjeti da zaradite novac iz dva izvora finansiranja.

BLIZNACI
Mars u Raku poboljšao je vašu finansijsku situaciju. Ovo je period godine u kojem možete da dobijete povišicu ili bolje plaćenu poslovnu ponudu. Odličan je period za veću zaradu.

RIBE
Iskoristite povlašćenu poziciju Jupitera u drugom polju da ostvarite bolju zaradu. To znači da može da dođe do proširenja obima posla zbog čega ćete ostvariti veću zaradu ili imati materijalnu korist od određenih projekata.

STRIJELAC
Saturn u Ribama uči vas novoj odgovornosti kada je novac u pitanju. To znači više štednje za potrebe stana ali i planove za nove poslovne projekte. Novac koji zalužujete stiže, ali sporije nego što ste se nadali.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh