Svaštara

Pun Mjesec u Vagi donosi potpunu POMETNJU u vaš život: Dobro se pripremite, nastupaju PROMJENE

Vrijeme je da zakoračite u nepoznato.

Horoskop - shutterstock

Puni mjeseci su vrijeme za oslobađanje i odricanje. Ako imate probleme u životu, sada je vrijeme da ih riješite – posebno one na psihičkom nivou. Kroz tihu meditaciju, razmjenu misli ili duhovnu praksu, Puni Mjeseci su tačka kada možemo da ih se oslobodimo.

Pun Mjesec u Vagi 6. aprila 2023. nudi vam priliku da pogledate van svoje zone udobnosti. Prateći zapadnu astrologiju, pun Mjesec u Vagi vam daje mogućnost da konačno preispitate svoje namjere i postavite nove ciljeve. Ovo je period koji vas podstiče na samorefleksiju, kada treba da preispitate svoje postupke i šta je to što radite pogrešno.

Kako vaša zona udobnosti sabotira vašu sposobnost da budete fer prema sebi i svijetu oko sebe? Ponekad rast može biti bolan jer se čini da dijelovi vas umiru. Dok učite i razvijate se, može doći do trenutaka jaza koji će vas naterati da se ponovo zaustavite u mjestu. Naravno, na vama je da pokušate da izbjegnete ovakve trenutke jer bi oni mogli ponovo da vas natjeraju da stagnirate.

Ovo je odličan period za rast i napredak, pogotovo na psihičkom planu, na realizaciji svojih zamisli i preispitivanju postupaka koji nas vode ka ciljevima, piše Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh