Svaštara

Sedmični astro vodič – Očekuju nas PREOKRETI, snažne EMOCIJE, a evo kog dana se dešava VRHUNAC svega

Saznajte šta vas čeka u sedmici pred nama.

horoskop - shutterstock

Nova sedmica je uveliko počela, a evo šta astrolozi savjetuju kako bi imali što uspješnije dane pred nama.

Danas ćete se najbolje osjećati ako budete bili posvećeni poslu i obavezama ali i svom zdravlju. Isplanirajte svoj raspored, obavite rutinski pregled, pazite šta jedete i budite disciplinovani. Posao vas ispunjava i možete imati neku povoljnu situaciju kroz posao, kao i aktivaciju boljih prihoda.

Iako lako uočavate greške i propuste, ovog dana budite obazrivi jer vam um luta i niste dovoljno fokusirani. Sve što radite ili čujete provjeravajte barem dva puta. Skloni ste kritikama. Neko vam može zamjeriti nešto čak i kada ste imali najbolju nameru da nekome nešto učinite.

U srijedu imamo povoljan aspekt za dugoročna planiranja, ostvarivanje ciljeva i potpisivanje ugovora. Ukoliko vam se nešto ponudi ovog dana sjajan je trenutak da to prihvatite jer ćete imati benefita na duže staze. Sve što planirate da odlučujete ovog dana vodite se time da li će ta odluka biti korisna za vas u budućnosti, a ne trenutno.

Ovog dana mislimo i ponašamo se da nam kasnije bude dobro, a ne momentalno. U prepodnevnim časovima imamo kvadrat Mjeseca i Marsa, pa izbjegavajte konflikte, posebno u emotivnim odnosima može doći do svađe. Ukoliko ste spremni da raščistite neku situaciju, onda samo naprijed.

Partnerski odnosi su na meti, što će se posebno osjetiti u četvrtak, na pun Mjesec u Vagi. Ovaj pun mesec aktivira sve odnose, emotivne i poslovne, i dolazi do kulminacije i sukoba. Prisutna je ljutnja, bes i agresija koja će kod nekih parova eskalirati i dovesti do suočavanja sa problemima koji se više ne mogu gurati pod tepih.

Teme šta je tvoje/moje, ko je u pravu, ko više daje, a ko samo uzima u odnosu biće aktuelne, pa se pripremite na vreme. Emocije su prenaglašene i možete reagovati burnije nego inače. Ipak, nemojte po svaku cenu pristajati na kompromis ukoliko niste u globalu zadovoljni vezom u kojoj se nalazite. Vaga želi da ima partnera i često zbog straha od samoće ostaje u nezadovoljavajućem odnosu, pa se setite ovoga kada budete razmišljali o promenama. Ljudi su osetljiviji, razdražljiviji i psihički labilniji tokom faze punog mjeseca.

Od petka Mjesec ulazi u znak Škorpije, pa ukoliko ste se u prethodnom periodu odlučili za raskid ili razvod, onda vas prate strahovi od promena, izazovi sa podelom imovine, različite ucene i manipulacije, i jake strasti i ljubomore. To je proces koji morate proći, ali ako razmišljate na duge staze onda znate da je tako najbolje.

Napravite plan štednje, vratite pozajmicu, oslobodite se viška stvari, smanjite troškove i izbacite iz upotrebe neke namirnice koje vam smetaju, prekinite kontakt sa osobom koja je toksična za vas. U večernjim časovima Venera ima lep aspekt ka Neptunu, što donosi aktivaciju zaljubljenosti, čarolije, tajnih veza, romantike i idealizacije. Posvetite se kretivnom delu sebe, slušajte omiljenu muziku ili pogledajte lep romantični film.

U subotu budite što više aktivni. Idite u brzu šetnju, trčanje, teretanu ili neki drugi vid vežbanja koji aktiviraju snagu. Merkur u lijepom aspektu prema Marsu daje borbenost, ali i sklad misli i dela, pa imate potrebu da neke stvari pokrenete sa mrtve tačke.

Motivišu vas novac, vrijednosti, prioriteti, posebno ako su povezani sa nekretninom, zemljom, porodicom ili privatnik biznisom. Organizujte porodično okupljanje ili radnu akciju oko kuće. Mjesec u opoziciji sa Uranom donosi stres, nemir ali i preokrete i promene u vašim planovima. Kako je ovdje u pitanju fiksna energija planeta možete osjećati velike frustracije kroz izvjesnu osobu, okolnosti ili neki turbulentan događaj. Pokušajte ostati smireni i pribrani i reagujte nakon temeljnog premišljanja.

Nedjelju završavamo smjenom različitih emocija tokom dana. Od nezadovoljstva kroz vezu ili novčanu situaciju dolazite do stanja uspavanosti ili potrebe za isključivanjem iz dnevnih dešavanja. Možete imati veću potrebu za snom upravo da biste i pobegli od dešavanja koje ne možete da izbjegnete.

Osjećate i doživljavate promene kojima se morate prilagoditi i to vas plaši. Možete imati nalet depresije ili tuge, ali i straha od neadekvatnosti. Ne znate kako će se odvijati vaš život jer su stvari oko vas neizvesne. Osjećate pad vjere i nade da će sve ipak ispasti kako treba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh