Svaštara

Njima je KARIJERA najbitnija u životu: Zbog nje će zapostaviti porodicu, zdravlje i prijatelje

Nije ih lako razumjeti.

Posao - Moj-posao.org

Ambiciozni su do te mere, da ih ništa ne može zaustaviti na putu ka uspjehu.

Horoskop nam može otkriti mnogo o našim osobinama, sklonostima i vještinama. Pročitajte ko je po zodijaku rangiran kao osoba koja “gazi” sve na putu ka uspjehu.

Lav

Rođene vođe ne trpe autoritete. Radit će dvostruko više kako bi stigli do pozicije gdje niko ne može da im naređuje. Čime god da se bave, uspješni su. Dominatni su i ne mogu da tolerišu bilo kakvu vrstu pritiska na radnom mjestu. U stanju su da žrtvuju sve odnose zarad uspjeha. Prepuni su samopouzdanja i uživaju u tome, da sve ostave iza sebe.

Ovan

Njihovu glad za uspjehom i moći ništa ne može da utoli. Uvijek su motivisani za uspjeh i napredak. Kod njih ne postoji velika dilema šta im je na prvom mestu.

Djevica

Marljivim Dejvicama je jedino važno da budu najbolje. Fascnira ih uspjeh, uticaj, moć. Svakom poslu pristupaju ozbiljno i sasvim im je lako da odustanu od ljubavi zbog karijere.

Strijelac

Nije tajna da Strijelčeve nije lako emotivno vezati. Vole slobodu, entuzijastični su, motivisani i otvorenog. Teže usavršavanju kojim god poslom da se bave. Nikada nisu okrenuti ljubavi, već slobodi i napretku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh