Svaštara

Ovih 5 znakova Zodijaka mogli bi svoju vezu da ozvaniče vjeridbom do kraja 2023. godine

Već smo u ušli u četvrti mjesec 2023. Vrijeme brzo prolazi, a ova godina nekim horoskopskim znakovima mogla bi da bude posebno srećna kada je ljubav u pitanju.

Prosidba - Kurir.rs

Prema prognozama astrologa, ovi znakovi vjerit će se do kraja godine.

Bik

Ovaj zemljani znak voli stabilnost i sigurnost u vezi, pa ako je već neko vrijeme u vezi, može biti sklon prosidbi. Također, Bikovi su poznati po svojoj odlučnosti i tvrdoglavosti, pa neće odustati od svog cilja.

Rak

Romantični Rakovi imaju šanse da se zaruče ove godine. Oni su vrlo emotivni i povezuju se s partnerom na dubokoj razini, što može da ih motiviše da se odluče na korak naprijed u vezi.

Djevica

Precizne i organizovane Djevice planiraju prosidbu unaprijed i detaljno. Ako se osjećaju sigurno i srećno u vezi, mogu da donesu odluku o vjeridbi kao logičan korak u vezi, piše Alo.

Vaga

Balansirane i pravedne Vage dugo donose odluku o prosidbi, ali kada se osjećaju sigurno i srećno u vezi, mogu da se odluče na taj korak.

Strijelac

Avanturistički i slobodoumni Strelčevi veriće se samo ako se osjećaju srećno i stabilno u vezi. Oni su poznati po svojoj hrabrosti i spremnosti na rizik, pa neće oklijevati u svojoj odluci piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh