Svaštara

TUŽNE SLIKE KOJE SLAMAJU SRCA: PAPA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE TJEŠIO RODITELJE KOJIMA JE SINOĆ PREMINULA KĆI

Dirljiv trenutak, kako papa Franjo tješi i grli roditelje koji su noćas izgubili kćer (5) te moli s njima, zabilježile su kamere CNN-a, dok je izlazio iz rimske bolnice Gemelli u kojoj je bio protekla tri dana.

papa Franjo i žena - hayat

Sveti Oče, ne mogu izdržati ovo, molite za nas – rekla je Serena Subania pred Franjom.

Papa je molio s uplakanim roditeljima, držao ih za ruke te izgovarao:

‘Maria, blagoslovi ih znakom križa na njihovim čelima i ljubi ih podržavajući s hrabrošću’.

Vaša Svetosti, upoznali ste je jer ste 2019. došli u Casal Bertone i držali Angelicu u naručju – rekao je otac Matteo Rugghia kroz suze, dok papa tješi uplakanu Serenu Subania. prenosi hayat

Podsjetimo, Vatikan je u petak potvrdio da će papa Franjo u subotu napustiti bolnicu i predvoditi misu na Cvjetnu nedjelju na Trgu svetog Petra, prenosi Hina.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh