Svaštara

Novac se ‘lijepi’ za njih: 3 znaka horoskopa koji imaju najviše šanse za dobitak na lotou

Neki znakovi zodijaka imaju više sreće nego drugi, provjerite jeste li među njima.

Bogatstvo - Twitter

Ribe
Ribe su najsrećniji horoskopski znak kad je riječ o dobicima u igrama na sreću. One su prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od bilo kojeg drugog znaka, odnosno 11,6 posto svih dobitaka, piše Daily Mail.

Jarac
Jarcima sreća dolazi kasno i neretko imali teško odrastanje i borbu s autoritetima. Ipak, njihova patnja rađa strategiju i oštro oko za posmatranje i slabosti/prilike. Najmarljiviji od zemljanih znakova, oni uče sami da stvaraju sreću i rastežu i čuvaju svoj dobitak omogućujući svakom prosperitetu koji nađu da ima dovoljno prostora za ‘razmnožavanje’.

Strijelac
Strijelci su rođeni dobitnici, bilo kad je riječ o primanju poklona ili bacanju kockica ili igrama na sreću. Kod njih postoji prirodna lakoća, a s obzirom da ih krasi nevjerovatan optimizam, ne plaše se klađenja naveliko i rizikuju sve. Njihova smjelost se redovno nagrađuje milošću loto bogova i bijegom iz strašnih nevolja. Divna stvar u vezi s ovim neočekivanim dobicima je to što ovaj vatreni znak voli da dijeli te ako imaju oni, imaju svi oko njih, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh