Svaštara

ROĐENI DA BUDU NAJBOLJI! Astro znaci kojima je POSAO VAŽNIJI OD PORODICE

Ovnovi su takmičarskog duha i drugo mjesto im je neprihvatljivo, dok Bikovi imaju sve osobine presudne za uspješnu karijeru, ali ne i uspješan brak. Lavovi su pak rođeni vođe.

Posao - Zadovoljna.hr

1. Ovan
Od Ovna kao da se očekuje da će biti jedan od onih koji čitav život uspešno grade karijeru, nižući uspjeh za uspjehom. U poređenju sa porodičnim životom, izazovi koji predstavljaju penjanje na skali uspjeha ga previše privlače da bi karijeru stavio na drugo mjesto u životu.

Inače izrazito takmičarskog duha, uporni, tvrdoglavi i sposobni, Ovnovima je drugo mjesto apsolutno neprihvatljivo. A zajedno sa temperamentom koji ih krasi, teško da će se odlučiti na neki posao s kojim će samo plaćati račune i porodični život, piše Your Tango.

Poznati Ovnovi su Kofi Anan i Hju Hefne.

2. Bik
Bik je zemaljski znak kojeg vodi želja za materijalnim bogatstvom i uživanju. On se oslanja na svoj osjećaj odgovornosti i stabilnosti da bi postigao većini nedostižne ciljeve.

Bikovi su tvrdoglavi, snažni i beskompromisni, imaju sve osobine presudne za uspješnu karijeru, ali ne i uspješan brak.

Poznati Bikovi su Vilijam Šekspir, Mark Zukerberg, Karl Marks.

3. Lav
Vatreni Lav, kralj džungle, vladar horoskopa sa suncem iza sebe, vrlo je samopouzdan, rođeni vođa stvoren za velike izazove, i kao takvom, teško ga možete zamisliti kako živi mirnim porodičnim životom.

Uvijek u centru pažnje, Lavovi će se teško uskladiti sa porodičnim životom, koji je sve samo ne glamurozan. On traži izazov, a uradiće što god treba kako bi uspio postići svoje ciljeve. Ako to nije karakteristika dobrog radnika, kao i vođe, šta je onda?

Poznati Lavovi su Endi Vorhol, Nil Armstrong, Kristofer Nolan.

4. Djevica
Ovaj zemaljski znak je poznat i kao najveći pomagač od svih znakova. Na nju se uvijek svi mogu osloniti, a imaju i jaku poslovnu etiku te su prirodno je nadarene za organizaciju, pa je logično zaključiti da je Djevica stvorena za karijeru u organizaciji velikih poslovanja i u radu s ljudima.

Kod Djevice “đavo je u detaljima” i ima snagu i volju provesti koliko god vremena treba kako bi svoj posao uradila savršeno. Karakteristika koja Djevicu uvijek gura u prvi plan je da se na nju svi mogu osloniti.

Poznate Djevice su Voren Bafet, Stiven King, Meri Šeli.

5. Strijelac
Strijelci maju jako dobre komunikacione vještine, usmjereni su i uporni pa se ne obaziru na sitnice zbog kojih bi mogli skrenuti sa cilja.

U prilog im ide i činjenica da su spremni na rizik ako smatraju da ga cilj opravdava. Imaju velike snove i često su preduzetnici koji svoj san grade od nule.

Poznati Strijelci su Vinston Čerčil, Pol Geti, Stiven Spilberg.

6. Vodolija
Vodolija je znak koji će najvjerovatnije riješavati svjetske probleme, istovremeno se boreći protiv društvene nepravde – što ima smisla jer Vodolija krasi vazdušni element.

Kao duboki mislioci Horoskopa, Vodolije imaju tendenciju da koriste svoje kvalitete za humanitarne i naučne napretke. Oni su znak uz koji se veže najviše inovacija, naučnih otkrića i izuma.

Neki od poznatijih Vodolija su naučnici Čarls Darvin, Galileo i Tomas Edison, piše Dnevno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh