Svaštara

Danas je veliki dan za ova 3 horoskopska znaka: Energija koja se danas osjeća ne dešava se često-iskoristite je

Danas su u konjukciji Uran, Mjesec i Venera u znaku Bika, to je energija koja na nivou emocija i ljubavnih odnosa je pokretač.

Energija koja se osjeća duboko i snažno jer je pokrenuta kroz energiju Bika koji je simbol senzualnosti, strasti, ljubavi, uživanja koje ide uz partnerski odnos.

Najvise to osjećaju Bikovi, Jarčevi i Djevice, zemljani znaci koji se nalaze u veoma značajnom periodu kada su u pitanju emocije i velike promjene koje se održavaju na njihove ljubavne odnose.

Slobodni Bikovi mogu imati veoma zanimljiv susret sa osobom u znaku Lava ili Jarca , a slobodni pripadnici Djevice mogu iznenada obnoviti vezu sa partnerom iz prošlosti.

Kada su u pitanju Jarčevi jako je važno da se posvete novim susretima koji su veoma emotivno zanimljivi posebno sa osobom u znaku Ovna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh