Svaštara

HOROSKOP ZA KRAJ MARTA: Najpoznatiji ruski astrolog tvrdi da OVA 3 ZNAKA čeka ČISTA KATASTROFA

Globa tvrdi da će sljedeća tri znaka pred kraj marta nabasati na puno nevolja, a evo o kome je riječ:

Jedan od najpopularnijih ruskih astrologa Pavel Globa gotovo svakodnevno daje različite astrološke prognoze, a ovog puta osvrnuo se na tri znaka Zodijaka koje očekuje problematičan, izazovan period u posljednjim danima marta.

Globa tvrdi da će sljedeća tri znaka pred kraj marta nabasati na puno nevolja, a evo o kome je riječ:

Vage
Vaga će u ovom periodu biti između dvije vatre – njihovi bližnji će se se žestoko posvađati, a oni će biti primorani da izaberu stranu. Globa preporučuje da ako ikako možete, ostanete neutralni i povučete se iz čitave situacije dok se strasti ne smire, piše “Prochepetsk.ru.

Lav
Lavovima će naškoditi sopstvena razdražljivost i agresivnost. Vrlo verovatno vas čeka užasno velika svađa sa partnerom. Vodite računa, mogli biste da izgovorite tako teške riječi koje će biti nemoguće poništiti i koje bi mogle da označe čak i kraj veze.

Ribe
Sanjive i iskrene Ribe treba da budu veoma oprezne sa rečima koje izgovaraju. Pretjerana iskrenost i detinja lakovjernost mogle bi da vas puno koštaju i dovedu u veoma nezgodan položaj, piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh