Svaštara

Žene u ovom ZNAKU preferiraju mlađe muškarce: Za njih su pravi OTROV, flertuju sa njima čak i kada su BRAKU

Kada su u pitanju odnosi izmedju žene i muškarca, dva horoskopska znaka ( žene ) preferiraju mlađe muškarce i to su Blizanci i Strijelčevi.

Žena - Unsplash

Najprije i jedan i drugi znak brzo gube interesovanje posebno ih umaraju i guše teme kao što su ozbiljnost i odgovornost u vezi. Rijetko kada pristaju na dugotrajne veze, imaju veliku potrebu da istražuju i upoznaju nove ljude u svom ljubavnom životu životu.

Strijelac žena je po prirodi neko ko obožava svoju slobodu i rijetko kada ulazi u brak, u ozbiljnu vezu ili pristaje na zajednički život. Njoj je jako važno da se ostvari na poslovnom i društvenom planu i smatra da je jako bitno da bude samostalna i poslovno uspješna do neke svoje 35 godine života. Njoj najviše prijaju muškarci koji su mlađi jer joj vraćaju energiju i to sa najbolje slaže sa muškarcem koji je rođen u znaku Vodolije.

Kada je u pitanju osoba u znaku Blizanaca, njena energija je veoma jaka i dominantna posebno kada su u pitanju se.sualnost i ljubavni odnosi. Njoj bi najbolje prijao mlađi muškarac u znaku Lava ili Ovna jer je to veoma srodna se.sualna energija koja bi ih na početku vezala. Ove žene vole da budu uvijek u nekoj životnoj akciji posebno kada su u pitanju posao i društveni život, piše Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh