Svaštara

Dnevni horoskop za 9. mart: Rakovi, u ljubavi se vraćate na staro, Vodolije, tražite nove izazove

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za danas.

Horoskop - Telegraf.rs

OVAN

Nije potrebno je da odolite osjećanju samouvjerenosti. Poslovni poziv donosi lijepe vijesti i još bolje raspoloženje. Zato kraj dana dočekujete u velikoj euforiji. Emotivno ste zbunjeni jer vas preokupira posao. Zdravlje je dobro, piše Objektiv.rs.

BIK

Budite mudar sagovornik da bi završili dogovor. U suprotnom lako će vam iskliznuti iz ruke. Važno je da vam bliski razgovor sa voljenom osobom donese mirnu emotivnu situaciju. Zdravlje je bez hroničnih tegoba.

BLIZANCI

Danas su sve vaše finasije ograničene zato smanjite izdatke. Pokušajte da negativne misli ne prenostite na ljubavni život. Ne provocirajte stalno negativne posljedice . Odlično je vaše opšte stanje zdravlja.

RAK

Danas se spremite za nepredviđene slučajnosti. To vas može pomjeriti iz ose rutine. Na poslu je povećana napetost i stres. U ljubavi ste se vratili unazad i nemate neke povoljne novosti. Naslonjeni ste na stare probleme. Zdravlje je dobro.

LAV

Lako ulazite u raspravu jer vam svi idu na živce. Nema potrebe da objašnjavate ono što drugi ne razumiju. Odličan dan za ljubav i pokazivanje većih emocija. Nemojte se ustručavati da volite. Nemate veće hronične tegobe.

DJEVICA

Potrebna vam je saradnja i sa ljudima koje baš ne volite. Izađite na sastanak ugovorite taj posao. Partner će sve uraditi da vam uljepša dan. U ljubavi je dovoljno da postojite. Malo se opustite se i više odmarajte.

VAGA

Usporeni ritam na poslu neće vam smetati da budete ekstra produktivni. Najamanje dve stvari završavate. Pokušajte da se relaksirate pored dobrog društva. Zabavljajte se jer vam to puni baterije za dalji rad. Zdravlje dosta dobro.

ŠKORPIJA

Kada ste vi opušteni i raspoloženi drugačije sarađujete sa poslovnim partnerima. Danas vam ide sve nekako drugačije i lakše. Utišajte negativne emocije da ne bi unijeli pometnju u ljubavni život. Dobro je zdravlje.

STRIJELAC

Ne možete se spasiti od stresa koji je prisutan do kraja dana. Maštate o nerealnim velikim poslovima a zapostavljate sadašnje. U ljubavi previše miješate novac i emocije. Odlučite već jednom se šta vam je prioritet. Pospani ste zbog vremena.

JARAC

Sve je danas više na teoriji a u praksi ste potpuno promašili.. Zato se i vi osjećate turobno i neispunjeno. Kad budete prestali da pričate krenut ćete u akciju. U ljubavi niste načisto gdje želite da budete i pored koga. Nema promjena u zdravlju.

VODOLIJA

Imate energije ali izgleda da nemate gdje da je usmjerite. Vaša energija traži izazove a ne preterivanje i raspravu. Manji ljubavni problemi vas ne puštaju a potrebno je dosta strpljenja da bi sve uradili baš kako treba. Zdravlje je dobro.

RIBE

Niste umorni nego deprimirani trenutnim stanjem na poslu. Ipak se danas bavite poslovima iz bliske prošlosti. Obnovili ste bivšu ljubav i vrijeme je da se držite realnosti. Manje očekivanja i biće sve u najboljem redu. Zdravlje je veoma dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh