Svaštara

Zodijak otrkiva koliko vam je “stara duša”

​Osjećate se kao da posjedujete svu mudrost svojih predaka, ili pak kao da je svako iskustvo potpuno novo?

Djevojka - Infpult.info

Postoje vjerovanja da su neke duše reinkarnirane još davno, na samom početku ljudskog postojanja.

Pročitajte koliko je stara duša svakog člana zodijaka.

Ovan – Ovaj znak ima relativno novu dušu. Tokom svog putovanja Ovan je stekao mnoga znanja i iskustva, ali on nije ni na polovini puta koje je pred njim. Tek mu predstoji mnoštvo novih lekcija i mudrosti.

Bik – Duša Bikova je u srednjem dobu. Oni već posjeduju mnogo mudrosti stečene kroz razna iskustva, ali ih i pored toga čeka rad na sebi i niz novih saznanja o svom unutrašnjem svijetu.

Blizanci – Oni imaju stariju dušu. Zbog nje su Blizanci otporniji i mudriji. Potkovani mudrošću, nosioci ovog horoskopskog znaka žele da isprobaju nove stvari u aktivnosti, neki hobi koji će im donijeti stimulaciju, prenosi Atma.

Rak – Rakovi imaju staru dušu i oštar um. Osjećaju se mladi u srcu, ali ipak posjeduju mudrost i jasno sagledavaju stvari. Zbog toga privlače ljude kojima je potreban njihov životni savjet.

Lav – Poput mudre, starije osobe, Lavovi imaju drevnu ali živahnu dušu. Djeluju kao da su proživjeli već hiljadu života i čvrsto stoje na zemlji.

Djevica – Tajna i misterija obavijaju dušu Djevice. Njihova duša je prava zagonetka, jer je istovremeno i infantilna ali i napredna. Ona je mješavina svega u isto vrijeme, pa je jako teško dešifrovati je.

Vaga – Duša Vage je iskusna i drevna. To nije loša stvar, ali kroz sve te živote, usljed različitih doživljaja i iskustava, Vage su postale iscrpljene.

Škorpija – Duša Škorpija nalazi se na svom vrhuncu i željna je avanture, akcije i uzbuđenja. Ipak, istovremeno je i umorna od svih prepreka i stvari koje joj često stoje na putu.

Strijelac – Duša ovog horoskopskog znaka je poput tinejdžera. Mlada je, divlja i bezbrižna. Uživajte u vožnji dok traje, jer će biti gotova prije nego što to mislite.

Jarac – Jarac ima prekrasnu, staru i hrabru dušu. Njihova duša prošla je kroz neizrecive priče i situacije i sada joj je potreban mir. Vrijeme je posmatranje i promišljanje svega što je do sada doživjela.

Vodolija – Duša Vodolije je poput duše djeteta – mlada i nevina. Njena mladost se ne ogleda u nezrelosti i neiskustvu, već u opuštenosti i bezbrižnosti. Ispunjena je lakoćom.

Ribe – Ribe imaju mladu i razigranu dušu. Nova je u životu i u svemu što je čeka u njemu, pa to Ribe tjera da pronalaze ljepotu na najčudnijim mjestima i u najneobičnijim stvarima. Njihova nevinost je osvježavajuća i potrebna u današnjem svijetu, pišu Nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh