Svaštara

Ženstvenost je najjači adut žene – Kako je uzgajati u sebi i iskoristiti da dobijete sve što poželite

Žena bez ženstvenosti je kao najljepša vila bez ljudi u njoj. To je ono što ženu čini privlačnom.

Ženstvenost je ono što ženu čini damom. Ženstvenost je čini privlačnom i voljenom osobom. Nedostatak ženstvenosti je nedostatak iskre kojom žena osvaja i otvara sva vrata pred sobom. Žene koje je ne posjeduju same sebi uskraćuju sjajne prilike.

Lijepo je biti snažna žena, ali žena koja odlučuje biti previše borbena, odbrambena i agresivna gubi ono što je čini šarmantnom. Žena bez ženstvenosti izgleda kao osoba koja ne želi da voli i ne želi da bude voljena. Ženstvenost je ono što osvaja muškarce.

Ženstvenost je potencijal žene, prema njoj se grade njene mogućnosti i kvalitete. Koliko žena ulaže truda i ljubavi u sebe, toliko postaje ženstvena. A ovo su neki od načina da je izgradite. 1. Učite više o sebi. Ne doživljavajte sebe kao slabiji spol, i ne doživljavajte sebe kao osobu koja nema vrijednosti.

Svaka jedinka na ovom svijetu je najposebnija za sebe. Dovoljno je da postojite da shvatite da ste iznimno važni ovom svijetu. 2. Brinite se o svom tijelu. Ženstvenost je poput cvijeta, ako ga zapustite ili će uvenuti ili će ga prerasti korov. Njegujte svoje tijelo i radite na poboljšanju svojih nedostataka.

3. Svaka žena je ženstvena na drugačiji način. Svaka žena u sebi ima drugačiji cvijet ženstvenosti. Neko u sebi uzgaja kamilicu, neko orhideju, a neko kaktus. Svaka žena bira kakav cvijet će u sebi imati i kako će ga njegovati. Što vam je zdraviji i ljepši cvijet to vam je i život ljepši. prenosi pult24


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh