Svaštara

Ružne čizme koje ove zime svi žele: Izuvat ćete ih 30 minuta

Jednostavno nema šanse da netko tko je spreman platiti cijenu od 350 dolara ne bi objavio njihovu sliku na društvenim mrežama

Društvene mreže preplavile su snimke najružnijih čizama koje smo ikada vidjeli, takozvanih ‘velikih crvenih čizama, eng. Big red boots’.

Svake godine svjedočimo sve bizarnijim modnim trendovima, a što su društvene mreže popularnije, to se više ljudi želi pokazati te privući pozornost noseći što neobičnije dizajnove. Ipak, ovih dana na internetu viđamo predmet ili odjevni predmet za koji se nismo pripremili.

Toliko bizaran da je nevjerojatno da ga je netko, iako iz šale, obuo na noge, prenosi Story.hr.

Ako još niste vidjeli velike crvene čizme, sigurno hoćete. Ne zato što će ih netko zaista nositi na ulici, već zato što preplavljuju društvene mreže, a naročito Tik Tok. Ipak, ove čizme su toliko bizarne da ih se ni ne može nazvati obućom, već objektom.

Provlači se pitanje jesu li gumene čizme njujorškog umjetničkog kolektiva MSCHF uopće čizme?

Svakako nalikuju na čizme likova iz crtanih filmova poput ‘Astro boy’ i mogu se obuti na nogu, čak izgledaju prilično udobno, ali njihova svrha nije hodanje u njima već su dizajnirane da potaknu ‘hype’ na društvenim mrežama, a ne da se nose u svakodnevnom životu.

‘Crtane čizme za cool 3D svijet’, kaže MSCHF. ‘Crtani film je apstrakcija koja nas oslobađa od ograničenja stvarnosti. Ako nekoga udarite u ovim čizmama, začut će se ‘BOING’.

‘Naša perspektiva je da je sve smiješno na neki nihilistički način’, rekao je Whaley za Insider u intervjuu 2021. ‘Nismo ovdje da učinimo svijet boljim mjestom.’

Ako se ikada odlučite isprobati ove čizme, pripazite na jednu stvar. Sudeći po videima na Tik Toku nekima je trebalo i 30 minuta kako bi uspjeli skinuti čizme s nogu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh