Svaštara

2 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA NAJSPORIJE STARE: Provjerite da li ste među njima Share

Sudeći prema astrologiji postoje horoskopski znakovi koji imaju predispoziciju da ostanu mladoliki tokom života.

Prepoznavanje horoskopskih znakova na osnovu fizičkog izgleda je veoma zanimljivo, a isto tako možemo da kažemo da Blizanci i Rakovi spadaju u one koji najsporije stare.

BLIZANCI

Vjerovatno ste već imali priliku da čujete da se za Blizance kaže da su “djetinjasti”, što i nije toliko daleko od istine jer su mladi duhom. Oni ne samo što su mladi duhom, nego i fizički izgledaju mlađe od svojih godina. Tipičan Blizanac voli šarene boje, jer se nikada ne osjeća kao osoba “svojih godina”. To i nije tako loše, jer ono kako se osjećaju iznutra se očigledno vidi spolja. Blizancima vlada planeta Merkur što ih čini veoma inteligentinim i dovitljivim, odnosno imaju um koji “nikada ne spava”.

Ako treba da se sjetimo poznatih Blizanaca onda ne možemo da ne navedemo: Merilin Monro, Anđelinu Džoli, Hajdi Klum, Džonija Depa.

Na drugom mjestu nalazi se Rak, a ovim znakom vlada Mjesec.

RAK

Rakovi, a naročito pripadnice ljepšeg pola, poznate su po svojoj prirodnoj ljepoti. Rakovi nikada neće izgledati starije od svojih godina koliko god da se njihov odraz lica menja u odnosu na promene raspoloženja. Rak je horoskopski znak koji ne može da sakrije svoje emocije, ali sa druge strane uspješno odijoleva godinama, pa možemo da ga svrstamo u znakove koji dugo ostaju mladoliki.

Među poznatim Rakovima tu su: Meril Strip, Lana Del Rej, Arijana Grande, Elon Mask, Princeza Dajana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh