Svaštara

Ova 3 znaka Zodijaka očekuju burni dani

Mjesec u Lavu donosi određene drame.

Kraljica drame - Cosmopolitan.hr

Mjesec 20 .februara pokrenuće teme mašte i inspiracije, dok istog dana Venera ulazi u nezavisnog Ovna.

Kardinalni vatreni znak će biti orijentisan na akciju, postavljajući scenu za hrabriji pristup odnosima, ljepoti i novcu do 16. marta.

Sa odlaskom Sunca i Mjeseca od disciplinovanog Saturna osjetit ćemo olakšanje – konačno se možemo opustiti i misliti na sebe.

Kao organizatori fiksnog vazdušnog znaka Vodolije koji gleda na budućnost i kroz koji se Sunce kreće do 18.februara i sanjivog promjenljivog vodenog znaka Riba u kojem Sunce boravi do 20. marta, ovo je savršen mjesec da pustite mašti na volju – dozvolite vašoj intuiciji da podstakne manifestaciju.

Djevica

Očekuje ih veoma buran mjesec – Mars planeta akcije bukti kroz vašu 10. kuću karijere i ima samo jednu stvar na umu – ambiciju, ambiciju i samo ambiciju. Tako da budite prizemni tokom ovog mjeseca i ne donosite ishitrene odluke.

Vaga

Vaš planetarni vladar će napraviti napet aspekt s Marsom 4. februara tako da su mogući nesporazumi sa partnerom i okruženjem. Povedite računa u komunikaciji sa okruženjem.

Jarac

Ekscentrični i buntovni Uran se još uvijek kreće kroz vašu 5. kuću kreativnosti i romantike, tako da sa ovom energijom očekujte neočekivano u ovom mjesecu, sve ono što ste možda mislili da ne biste – ugrizite se za jezik tokom ovog perioda, piše 24sedam.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh