Svaštara

Snimak iz kuće u kojoj je Brajan najverovatnije ubio Anu Volš slama srca

Flašica mlijeka, okićena jelka, lampa na stolu…na internetu su osvanuli snimci iz kuće Ane i Brajana Volša nakon što je Brajan optužen za ubistvo svoje supruge u novogodišnjoj noći.

Porodična kuća Volšovih, oblijepljena je policijskim trakama i luminolom, sredstvom koje pomaže da se pronađu tragovi krvi i koji su obezbijedili dokaze protiv Brajana Volša, optuženog za ubistvo supruge Ane Volš u njihovoj kući.

Kako prenosi američka televizija Newsnation, oni su uspjeli da snime prostorije kuće i kako ona sada izgleda kroz prozor. Navode i da pristup kući imaju samo policajci.

U dnevnoj sobi nalazi se okićena jelka, praznična lampa ostavljena na stolu kao i flašica za bebe u kojoj je ostalo malo mlijeka, za njihovog najmlađeg sina.

Podsjetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetljištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. prneosi “N1“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh