Svaštara

KONOBARICA POGLEDALA RAČUN I POČELA DA SE TRESE! Videla koliki BAKŠIŠ je dobila, pa ostala u ŠOKU: Mislila sam da je nemoguće!

Konobarica iz Masačusetsa bila je šokirana kada je videla koliko ju je na napojnicu ostavio bogataš Erni Boh mlađi.

Dženifer Navarija radi u restoranu Seaglass u Solsberiju, gde je došao poznati milijarder. Njegov račun je bio 157 dolara, a uz njega je ostavio bakšiš od 5.000 dolara, piše Newsweek.

– To je jedna od onih stvari za koje mislite da vam se nikada neće desiti, iako o tome čitate godinama – rekla je konobarica i dodala:

– Pogledala sam račun i pomislila da je ostavio 50 dolara, što je jako lepo za račun od 157 dolara. Ali onda sam ponovo pogledala i počela sam da se tresem.

Ostavljanje velikih napojnica počelo je sa pevačem i glumcem Donijem Volbergom, koji je u novogodišnjoj noći 2020. godine ostavio napojnicu od 2.020 dolara na novčanicu od 78 dolara. Njegova supruga je to objavila na Tviteru i započela izazov.

Izazov je prihvatio Erni Boh mlađi i podigao ga na viši nivo.

– Konobarice i konobari su divni ljudi. Pogodilo me. Ne znam zašto, ali osećao sam da je divna osoba. Zato sam to i uradio – rekao je milijarder, inače direktor Boch Enterprises-a.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh