Svaštara

3 znaka ne moraju da brinu, Nova godina im donosi sreću – pristiže im novac ovih dana

3 horoskopska znaka ne moraju da brinu, očekuje ih priliv novca sredinom januara.

Novac i horoskop - Twitter

Lav

Posljednjih dana u 2022. godini trigon Sunca sa Mjesecom donio srećan aspekt za finansije kod Lava, a sada je pravi trenutak za trošenje i kupovinu jer ovom znaku stiže novac sredinom januara.

Djevica

Morat će da bira između štednje i željene potrošnje. Zvijezde ne preporučuju da sada načinjete novac ako ste nešto uštedjeli, jer ga vrijedi sačuvati za budućnost. Djevice koje idu na službena putovanja mogu više da zarade. U posljednjoj dekadi mjeseca, harmonični aspekti Merkura sa Neptunom i Venerom idealni su za kupovinu stvari koje se odnose na ljepotu i njegu, prenosi Espreso.

Ribe

Rođeni u znaku Riba mogu nekoga bukvalno da obraduju pomoću, materijalne podrške i, naravno, poklona. Povoljni troškovi za nove projekte, putovanja, otvaranje biznisa, organizovanje prezentacija i proslava. Prosperitetni aspekti Neptuna sa planetama novca javljaju se ovog mjeseca. Ovo je dobro vrijeme za kupovinu stvari sa energijom vode, koje će naknadno imati harmoničan efekat na dom, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh