Svaštara

Keramičar otkrio genijalan trik: Ovako će vaše stare pločice izgledati kao da ste ih tek kupili

Pločice su jedan od dijelova doma na kojima se nakuplja najviše prljavštine, a koju je ponekad vrlo teško ukloniti.

Čišćenje - Lijekizprirode.com

Ma koliko željeli da pločice i fuge izgledaju lijepo i čisto, one s vremenom ne izgledaju kao pre, ali to je i očekivano, piše Krstarica.

Ipak, ne mora značiti da ih treba mijenjati svakih nekoliko godina i potrošiti veliki novac i vrijeme. Uz pomoć nekih trikova možete nešto staro pretvoriti u nešto zaista lijepo i korisno.

Ovaj trik će vam pomoći da vaše stare pločice izgledaju kao nove. Starim keramičkim pločicama ćete vratiti prvobitni sjaj, a nećete morati da kupujete nove.

Trik je jednostavan i jeftin, a otkrio ga je jedan keramičar na jutjubu, koji je sa malo para, vremena i uz pomoć jednostavnog alata renovirao jedno kupatilo, a njegovi rezultati oduševili su sve koji su pogledali njegov video.

Detaljan postupak pogledajte u snimku u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh