Svaštara

Biće trenutaka kada ćete u pravu ljubav sumnjati – Znakovi koji govore da ste pronašli pravu osobu

Ako niste sigurni da li ste pronašli pravu ljubav i pravu osobu, obratite pažnju da li ste sa nekim doživjeli sljedeće stvari, ako jeste velike su šanse da je ta osoba prava za vas.

Ljubav - Pult24.info

Stalno razmišljate o toj osobi: Ako ne možete neku osobu izbaciti iz svojih misli to znači da ste povezani nevidljivom niti koja vas spaja. Naše misli idu onima koji nam trebaju. Jako vas nasmijava: Ako vas nasmijava, ako se s njim jako zabavljate i ne sramite se nasmijati do suza – to je prava osoba za vas.

Inspiriše vas: Ako vas inspiše da postanete bolji, uvijek podržava vaše ciljeve i planove, bez obzira na to što se dogodi – ta osoba vam je velika podrška. Ima razumijevanja: Ako ste iz nekog razloga primorani otkazati svoje planove i vaš partner vas razumije, to znači da ne stavlja vlastite potrebe iznad drugih. 

Uvijek želi pomoći: Ako pokuša biti s vama ne samo kad vam dobro ide, već i kada život donese neugodna iznenađenja, ako je uvijek uz vas kada imate puno problema i pomaže u njihovom rješavanju taj čovjek je sjajan za vas.. Ako je uvijek tu kada vam je teško i čini da se bolje osjećate – to je vaš čovjek!

Prihvata vaše loše strane: Možete biti grubi, ljuti i reći mu mnogo nepromišljenih, grubih riječi, ali on će i dalje sve prihvatiti bez osude. Ne morate u glavi prelaziti preko riječi koje mu želite reći. Ponosite se na njega: Ako možete predstaviti ovu osobu apsolutno bilo kome i bez ikakvog oklijevanja. 

Ako ste potpuno sigurni u njega i ne želite ga promijeniti – to je prava osoba. Podrška vam je: Možda ste imali loš dan, ali je njegov pogled bio dovoljan da se riješite svojih problema, zaboravite na njih i shvatite da niste sami u ovom životu. Ako ni na trenutak ne posumnjate da vas voli – To je vaš čovjek. prneosi pult24


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh