Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2022.

Dnevni horoskop za 28. novembar 2022. godine za svaki znak – posao, ljubav i zdravlje.

OVAN

POSAO: Merkur je u znaku Strelca, vaše deveto polje. Odličan poslovni dan sa strancima. LJUBAV:Emotivno se borite sa jednim Jarcem. Jaki ste oboje, ali morate da se dogovarate. ZDRAVLJE:Čuvajte se upala, povreda…

BIK

POSAO: Morate da pazite na novac, ušteđevinu. Najbolje bi bilo da uložite sa nekim dobrim ortakom u posao koji je povezan za zemljama dalekog zapada, Kanada, Amerika. LJUBAV: Emotivno ćete se vezati za Vagu ili Strelca koji nije baš preterano veran. ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša.

BLIZANCI

POSAO: Odlično bi bilo da se odlučite šta da radite od narednog meseca. Danas vam je dan odluke. LJUBAV: Emotivno ste pod uticajem osobe koja je više nervozna, nezadovoljna nego iskrena, ali to vešto krije. ZDRAVLJE: Ta ljubavna situacija vas nervira.

RAK

POSAO: Volite da se zauzmete za druge. To vam donosi sreću u životu. LJUBAV: Oslonac ste celoj porodici. Ne preterujte u tolikoj brizi. ZDRAVLJE: Mesec vaša planeta u Vodoliji. Oscilacije u ponašanju.

LAV

POSAO: Nemate vremena za prazne priče. Neki baš vole da vas iskoriste. LJUBAV: Ako ste slobodni, neko će pokušati nasilno da vam se nameće. ZDRAVLJE: Čuvajte se naglih sekiracija, nerviranja.

DEVICA

POSAO: Danas je dan da zapnete dobro, da završite nešto što je ostalo. LJUBAV: Emotivno vas želi Vodolija, strast sa Škorpijom. ZDRAVLJE: Razdražljivost ili hormoni,piše

VAGA

POSAO: Mislite da biste mogli sami da pokrenete posao koji traži inovacije, maštu, lucidnost. LJUBAV: Neku staru ljubav završavate, otvara vam se nov aspekat za novu vezu. ZDRAVLJE: Sve je povezano sa krvlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Mislite da postoji neka tajna za koju vi ne znate u vašoj firmi. Tražićete odgovor od zaposlenih. LJUBAV: Spremni ste da oprostite sve što je bilo loše u vašoj zajednici. ZDRAVLJE: Krvni pritisak.

STRELAC

POSAO: Morate biti realniji kada su saradnici u vašem timu. Često ih poklopite nekim svojim nerealnim idejama. LJUBAV: Još uvek niste u stanju da ostvarite neke zamisli. ZDRAVLJE: Dobro ste.

JARAC

POSAO: Želja za uspehom je nešto što vas čini srećnim i nadahnutim. LJUBAV: Niste sami nikada i kada mislite da jeste. ZDRAVLJE: Niste bolesni, samo tražite pažnju.

VODOLIJA

POSAO: Ozbiljan novac možete da zaradite samo ako budete u vezi sa nekim ko ima jaku harizmu. Mora da voli novac i da to prenosi na druge. LJUBAV: Imate uspeh na duhovnom nivou sa jednim Strelcem. ZDRAVLJE: Ponekad strahovi, ali nije ništa zabrinjavajuće,piše Lepaisrecna

RIBE

POSAO: Sigurno ste planirali da primite saradnike iz inostranstva. Budite pre svega ljubazni. LJUBAV: Dobro se osećate danas. Imate lep izlazak i susret sa jednim Lavom večeras. ZDRAVLJE: Niste u lošoj formi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh