Svaštara

Presjeklo nas je dok smo ovo gledali! Morski pas zamalo odgrizao ženi noge kad ih je krenula spuštati u vodu

Taman kada se spremala uroniti u more, nakratko je zaronila glavu kako bi vidjela što je ispod nje.

Američka znanstvenica i stručnjakinja za morske pse, Ocean Ramsey, objavila je prije nekoliko dana uistinu šokantan video. Ona je, naime, bila na milimetar do toga da joj morski pas odgrize noge.

Taman kada se spremala uroniti u more, nakratko je zaronila glavu kako bi vidjela što je ispod nje, i imala je što za vidjeti. Golemi tigrasti morski pas plivao je prema njoj s namjerom da ju napadne.

Ramsey je u posljednji trenutak povukla noge gore i morski pas ju je lagano dohvatio samo po perajama. Kasnije se još susrela s morskim psom u moru dok je plivala, ali ga je lagano odgurnula prema dolje i izbjegla napad. Tigrasti morski psi su, inače, drugi najopasniji morski psi za ljude, prvi su, dakako, veliki bijeli,piše klik.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh