Svaštara

Detaljan sedmični horoskop do 30.10 – Sreća bi mogla da prati Ovnove, Vodolije i Blizance

Pred vama je detaljna sedmična astro analiza za sedmicu koja je pred nama. Da li su vam zvijezde naklonjene i šta može da očekuje vaš horoskopski znak u predstojećem periodu saznajte u nastavku.

stil

Ovan: zvijezde vam predlažu da u sedmici koja nam slijedi vrlo pažljivo donosite odluke. Prvo provjerite kakve promjene se mogu desiti nakon što donesete neku odluku. Ovo je sedmica u kojoj vas očekuju važni uspjesi na poslovnom planu. Neke od vas očekuje nagrada za dobro urađen posao.Možda će vam trebati neko za rješavanje problema.
Bik: jako je važno da svoju pažnju usmjerite na dovršavanje odloženih poslova i obaveza koji imaju veze sa finansijama. Moguće je da se u vašem domu pojave neke situacije koje će u vama i ukućanima da izazovu napetost.
Na reću, ova napetost neće trajati dugo. Neki pripadnici ovog horoskopskog znaka možda će doživjeti razočaranje tokom ove nedelje.
Blizanci: neki postupci vaših prijatelja ili rođaka tokom sedmice koja nam slijedi biće vam u potpunosti nejasni. Vrlo je važno da ne ragujete burno i da vrlo pažljivo procijenite svoje riječi, pa onda i postupke.

Nemojte prenagliti u reakcijama. Postoji opasnost da se nađete pod uticajem tračeva. Ne gubite vrijeme na spletke drugih ljudi.
Rak: dragi rakovi, potrudite se da u narednih sedam dana nikako ne odustajete od svojih ciljeva i želja. Ne dolazi uspjeh odmah, nego nakon velikog truda.

Budite mudri kada su u pitanju finansije i potrudite se da svoje troškove planirate. Imaćete mnogo planova, nažalost nećete uspjeti da realizujete sve što ste zamislili. Negdje će se pojaviti problemi.
Lav: pred vama su vrlo interesantna poznanstva sa ljudima koji dolaze iz različitih zemalja.

Uglavnom ćete razgovarati o poslu. Prijaće vam nova poznanstva i željećete da upoznate što više ljudi sa kojima dijelite neke zajedničke stvari poput zajedničkih interesa ili zajedničke prošlosti. Budite strpljivi kada su u pitanju finansije i pravna pitanja.

Djevica: tokom nedelje koja je pred nama neki pripadnici ovog horoskopskog znaka mogli bi se naći u nezgodnoj situaciji na radnom mjestu. Možda budete dio jednog neprijatnog konflikta. Teško će vam biti izgovoriti sve što mislite, bez obzira da li vam je to važno ili ne. Trudite se da provedete što je moguće više vremena sa svojom porodicom. Finansije bi se mogle zakomplikovati.
Vaga: u sedmici koja slijedi desiće se neke neočekivane situacije koje će imati za cilj da snagu vašeg duha stave na probu. Vjerujte u sebe i u ono što vam je dato da doživite. Ova nedelja je povoljna za sve promjene koje ste željeli da napravite u svom domu.

Bićete osjetljivi, pa će tuđe primjedbe i komentari lako doći do vas.
Škorpija: drage škorpije, potrudite se da u sedmici koja je pred nama što bolje organizujete svoje vrijee i aktivnosti. Ovo se naročito odnosi na one aktivnosti koje imaju veze sa vašom karijerom ili poslom.Ako treba da potpišete neke ugovor ovo je dobar trenutak. Budite oprezni u komunikaciji sa ljudima, naročito sa onima koji žive blizu vas. Izbjegavajte konflikte.
Strijelac: trudite se da budete realni i da sagledate sva dešavanja, i kod kuće i na poslu i u društvu u kom se nalazite, vrlo objektivno.

Trudite se da ne očekujete mnogo od nekih događaja koji slijede. Možda neće sve ići po planu, ali to svakako ne znači da je to loše po vas. Kontrolišite svoje emocije i nemojte da kritikujete ljude.
Jarac: događaji koji vam se budu dešavali ove sedmice, a koji će vas radovati, imaće veze sa nekim ko je rođen u znaku vage, vodolije ili blizanca.Neke od vas očekuje neočekivana suma novca koju će da dobiju, zato sve brige koje vas inače obuzimaju, a koje su vezane za finansije, ove sedmice otpustite što dalje od vas.
Vodolija: u sedmici koja nam predstoji neke od vas očekuje vrlo zanimljiv poziv ili ponuda.

Možda je u pitanju nešto što ste čekali dugo vremena. BIćete vrlo pažljivi, pa zvijezde kažu da ćete tokom ove sedmice voditi mnogo više računa o drugim ljudima, nego o sebi. Muške pripadnike ovog horoskopskog znaka očekuju neke važne životne promjene.

Ribe: na poslovnom planu bićete suočeni sa različitim nedaćama. Naprosto moraćete da se nosite sa teškoćama i zaostalim problemima. Imate mnogo planova, ali nažalost njihovo provođenje u nedelji koja je pred nama biće jako teško i komplikovano. Zbog toga biste mogli biti depresivni. Očekuju vas razgovori o nasljeđu,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh