Svaštara

LIJEPE VIJESTI! OVA 3 ZNAKA OČEKUJE PREDIVNA ZIMA – SREĆA I PARE VAM STIŽU: Da li vas ima na spisku?

U narednim mjesecima će sljedeći horoskopski znaci napokon osjetiti blagodati sretnog života…

Topli napitak - Kurir.rs

Bik

Za pripadnike ovog horoskopskog znaka dolazi period koji treba maksimalno da iskoristite i da rizikuju, sada ili nikada. Vrijeme je da sjednu, razmisle o prošlosti i šta su iz nje naučili, šta ih je promijenilo. To će im otvoriti nove poglede na život i svijet oko sebe i omogućiti im da izaberu ono najbolje za sebe u bliskoj budućnosti.

Bikovi će ove zime najviše pozitivnih promjena iskusiti u svojoj karijeri, iako je to dobar period i za povezivanje s novim ljudima, druženje i bolju komunikaciju.

Osjećaće se manje usamljeno, jer će upoznati divne ljude i sklopiti kvalitetna prijateljstva. Takođe, zima im donosi i uzbuđenje na ljubavnom planu, više optimizma i dinamike. Bikovi koji su u vezama će dobiti više razumijevanja i podrške od partnera, i to će jako cijeniti.

Djevica

Došlo je vrijeme da Djevice budu zasluženo nagrađene za sav svoj trud, a tokom zime će njihove sposobnosti posebno doći do izražaja. Ljudi će ih hvaliti više nego inače, a na njima je da komplimente prihvate jer to i zaslužuju. Nema ničeg plemenitog u lažnoj skromnosti, i one to znaju pa će uživati u pozitivnim reakcijama, prenosi Informer.rs.

Pripadnici ovog znaka će u nadolazećim mesecima isijavati strašću i autentičnošću, a raspoloženje će im biti na vrhuncu. Njihova inovativnost bi mogla dovesti do pozitivnih poslovnih promjena.

Samci će se ove zime oporavljati od bivših ljubavi. Svakako bi trebalo da imaju na umu da potezi koje sad prave na ljubavnom planu, sigurno će pokazati rezultate u budućnosti.

Djevice u vezama će uspjeti da riješe neke stare nesuglasice s partnerom i fokusiraju se više na ono pozitivno kod njega. Uspjeće da sagledaju stvari iz novog, boljeg ugla.

Jarac

Za pripadnike ovog znaka astrolozi predviđaju magičan period ove zime. Iza njih je turbulentna godina koja je bila puna hrabrosti i planova za budućnost. Ono što su priželjkivali kroz izazovne mjesece sad će napokon moći da sprovedu u djelo i uživaju u blagodatima truda i rada.

Jarci će ove zime biti više nego spremni za nove izazove, napredak, ulaganje u budućnost… Tačno će znati šta žele i šta im je potrebno da bi ostvarili svoje ciljeve.

Pred njima su mjeseci puni optimizma i pozitivne energije. Kvalitetno će se povezivati s drugim ljudima, ali će shvatiti i potrebu odvajanja vremena samo za sebe i važnost redovnog opuštanja i odmora. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh