Svaštara

Sedmična astro analiza od 03.10 do 09.10 – Sreća je na strani Lavova, Riba i Bikova

Prva sedmica oktobra nije baš naročito bogata različitim astrološkim događajima.

U predstojećem periodu svi ćemo i dalje osjećati uticaj retrogradnih planeta koje itekako pokreću mase i utiču na njih. Oktobar nije jednostavan i lak mjesec, a šta vam on donosi saznajte u nastavku.
Ovan: pred vama je napredak na poslu. Iako će biti stabilan i stvari će krenuti da se razvijaju u vašu korist, neće biti baš miran, nego baš naprotiv – vrtoglav. U drugoj polovini nedelje moraćete više da se trudite, jer će rezultat doći samo u skladu sa vašim trudom i radom. Nemojte da zanemarujete savjete koje vam daju bliski ljudi.
Bik: tokom nedelje koja je pred namam najviše ćete biti zaokupljeni porodicom i porodičnim odnosima. Bićete sretni i puni samopouzdanja. Na poslu vas očekuju nove mogućnosti i ponude za napredak. Ovo se naročito odnosi na bikove koji rade poslove koji imaju veze sa ekologijom i organskim proizvodima. Finansijska situacija biće stabilna. Blizanac: u nedelji koja slijedi osjetićete se mirno i harmonično.

Svjesni ste da ste iz svog okruženja otjerali sve one koji vam ne žele zlo i sigurni ste da vam niko neće namjerno nauditi. Važno je da u ovoj nedelji slušate svoju intuiciju. Rak: počećete na drugi način da sagledate i razumijete sebe i svoje životne ciljeve.

Možda ćete se susresti sa nekim iskušenjima. Sve vam se to dešava zbog stvari koje ste ranije učinili. Sve je na vama, vi ćete odlučiti da li će to biti nagrada ili kazna. Svi koji imaju hronične zdravstvene probleme trebali bi da paze na sebe.

Lav: tokom ove nedelje trudićete se i raditi na tome da realizujete materijalne ciljeve. Većina tih ciljeva imaće veze sa poslom ili prihodima. Zvijezde su na vašoj strani, pa vas očekuju dobre vijesti. Neki lavovi će započeti novi projekat koji će biti uspješan.

Za one lavove koji se još uvijek obrazuju ovo će biti vrlo efikasna nedelja kada je učenje u pitanju. Uspjeh vas prati.
Djevica: za djevice nedelja koja slijedi nije baš sjajna. Moraćete da uložite velike napore u poslove kojima se bavite i u odnose sa ljudima, a možda vam se neće sve isplatiti.

Osim toga, obratite pažnju na sebe i svoje zdravlje. Vodite računa o sebi i ojačajte imunitet.
Vaga: drage vage, budite oprezne i potrudite se da zbog svoje neodlučnosti dođete u situaciju da napravite pogrešan izbor ili da propustite neku važnu šansu. Ne sumnjajte u sebe.

Sve se dešava tačno onako kako treba. Radite kako osjećate i rezultati će doći. Uspjeh će zavisiti od vaših postupaka. Dovedite svoje emocije u red. Škorpija: ovo će biti teška nedelja za škorpije. Imaćete vrlo nezgodne situacije na poslu i moraćete uložiti velike napore da se izvučete iz njih.

Škorpije koje inače imaju problema u ovoj nedelji treba da se pripaze više nego inače. Ne gubite nadu jer dolazi lijepa budućnost.
Strijelac: poželjećete da mirujete, odmarate i uživate u vremenu za sebe, umjesto da jurite naokolo rješavajući probleme i dostižući ciljeve.

Ovo se naročito odnosi na one kreativne strijelčeve. Inspiracija bi se mogla smanjiti zbog umora koji osjećate. Ipak, ne brinite jer ćete pronaći izlaz iz ovog stanja. Jarac: dragi jarčevi, pred vama je poprilično naporna i nepovoljna nedelja. Ovo se najviše odnosi na posao.

Neki projekti koje ste započeli moraće da se zaustave i prekinu jer, nažalost, trenutno ne postoje mogućnosti da se oni uspješno realizuju. Budite oprezni kada je u pitanju spontano trošenje novca. Vodolija: kao i strijelac, i vi ćete poželjeti da malo odmorite i mirujete.

Razlog tome jesu promjene rapsoloženja koje donosi ovo jesenje vrijeme. Odaberite neku dobru knjigu, uzmite je u ruke i uživajte u njoj. Osjetite hramoniju. Pred vama je svijetla i emotivna budućnost. Ribe: ova oktobarska nedelja donosi veliki preokret za vas, naročito kada su finansije u pitanju.

Najvažnije za vas su vaše emocije, odnosno mir koji želite da osjećate. Neke ribe ostaće u drugom stanju. Brinućete o sebi, ići ćete u kozmetičke salone i na masaže. To je sjajno za vas,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh