Svaštara

Oktobar je njihov mjesec – 4 znaka Zodijaka koja će ostvariti sve što zamisle u Oktobru

Dobar finansijski uspjeh, bogatstvo i poslovne pobjede često su temelj naše sreće. Baš ove prijatne stvari pratiće četiri znaka zodijaka tokom mjeseca oktobra.

Kojim to znakovima su zvijezde ovaj put više naklonjene i koje znakove očekuje više sreće u oktobru saznajte u nastavku. Blizanci: dragi blizanci, ovo je sjajan mjesec da promijenite svoj pravac. Okušajte se u nečemu novom, ne plašite se promjene jer su zvijezde na vašoj strani.

Možda ćete putovati na poslovna putovanja i voditi vrlo dobru komunikaciju sa stranim kolegama. Ne možete to raditi tek tako, pa vam predlažemo da se upišete na neki kurs ili da odete na stručno usavršavanje. Oktobar će biti povoljan mjesec u kom vas očekuju bolje finansije.

Djevica: oktobar je sjajn mjesec za rad na sebi i lični rast i razvoj. Pamćenje će vam se poboljšati i pametno ćete donositi neke važne odluke. Budite kreativni kada je u pitanju rješavanje problema. Oktobar je za vas najvažniji mjesec ove jeseni kada je u pitanju polje finansija.

Pronaći ćete sjajan način da uložite sredstva u nešto što će vam se isplatiti u budućnosti. Ukoliko budu neophodne neke skupe nabavke, slobodno možete da trošite novac. Vaga: drage vage, ovo je vaše vrijeme. Zvijezde će vas podržavati i zbog toga ćete biti itekako produktivni u svim oblastima rada,piše Infpult

Za vage koji se bave fizičkim poslom ili poslom vožnje zvijezde su spremile dodatnu zaradu, odnosno povećanje prihoda. Vage intelektualce i sportiste očekuju veliki i važni uspjesi. Takođe, oktobar je odličan mjesec, kada su finansije u pitanju, za one vage koje se bave modom i diazjnom.

U ovu grupu spadaju modeli, dizajneri, stilisti i drugi ljudi koji se bave ljepotom. Imaćete nalet sjajne energije i inspiracije, a to donosi povećanje prihoda. Jarac: ovog mjesec Venera i Merkus će izuzetno jako da utiču na vaš znak, pa ćete se pridružiti listi oktobarskih finansijskih sretnika zodijaka.

Dragi jarčevi, bićete vrlo produktivni i motivisani. Ako ste planirali neki novi početak, oktobar je idealno vrijeme za to. Neki pripadnici ovog horoskopskog znaka okušaće se u nečemu sasvim novom. Slušajte svoju intuiciju i donosićete mudre odluke. Ako želite neku promjenu, oktobar je odličan period da to učinite.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh