Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. SEPTEMBAR: BLIZANCI SANJAJU JEDNOG RAKA, RIBE PAZITE SE OŠTIH PREDMETA

Ovan zadovoljan, Biku treba promjena, Blizanci tajanstveni, Rak zaljubljen, Lav nestrpljiv, Djevica opuštena, Vaga puna ideja, Škorpija kontradiktorna, Strijelac i Jarac sarađuju, Vodolija dosljedna sebi, a Ribe sjede na dvije stolice.

OVAN

Posao: osjećate se dosta dobro u svojoj koži. Osjećate i potrebu za timskim radom pa ćete upravo tom inercijom biti vođeni.

Ljubav: ušuškanost prema partneru možete da shvatite kao polje Neptuna, gdje postoji mnogo želja ali i ne konkretne realizacije. Šta će se desiti to zavisi isključivo od vas. prenosi hayat

Zdravlje: pijte više tečnosti.

BIK

Posao: želja vam je da idete jednom utabanom stazom ne razmišljajući konkretno koliko novca možete za to da dobijte. Budite dovoljno skoncentrisani na svoje zadatke i možete imati fantastične rezultate.

Ljubav: još nije vrijeme da promijenite svog partnera. Nemate jasan put, kojim bi išli u nešto sasvim novo. Jedna Škorpija misli na vas.

Zdravlje: imali ste i lošijih dana.

BLIZANCI

Posao: veliki rad i trud će se isplatiti. Smatrate da ste se mnogo umorili i da bi bilo dobro da pravite češće pauzu u radu, kako bi se na vrijeme odmorili.

Ljubav: uporno sanjate jednog Raka. Ne smijete da pređete granicu i da iskažete svoje emocije jer možete nekoga svojim postupcima da povrijedite. Ostajete, ipak, tajanstveni.

Zdravlje: vrtoglavica.

RAK

Posao: ozbiljan poslovni problem je već malo duže kod vas prisutan, ali mu niste pridavali mnogo pažnju. Osjećate da ćete mnogo toga riješiti u periodu pred nama.

Ljubav: osjećate vrtoglavicu pri pomisli na jednu osobu u svom okruženju. Morate da budete pribrani kada je u pitanju vaša emocija prema osobi sa kojom možete otpočeti tajnu ljubavnu vezu.

Zdravlje: loša cirkulacija.

LAV

Posao: isuviše dobro poznajete situaciju u svom okruženju da ćete poželjeti da tako ostane već duže vrijeme jer osjećate veliku pobjedu u onome što trenutno radite.

Ljubav: niste od onih koji pate zbog ljubavi. Imate svoje momente, kada vam se dese malo lošiji aspekti, ali ne toliko negativni da počnete da se pitate, da li je sve u redu. Strpite se malo.

Zdravlje: skloni ste alergijama.

DJEVICA

Posao: pomalo ste radikalni i nepoželjni među kolegama jer iznosite određene tajnosti. Držite jezik za zubima sve dok ne prođu aspekti koji vas teraju da budete direktni.

Ljubav: niste u lošem ambijentu pa i oni koji su duže u vezi. Novih dešavanja zasigurno ima, ali ne u onoj mjeri u kojoj vi zapravo priželjkujete.

Zdravlje: zapustili ste se.

VAGA

Posao: ukoliko trgujete sa strancima ne odustajte od projekta. Donosite odlične ideje, ali vam aktivnosti trenutno loše stoje.

Ljubav: niste se baš pokazali na emotivnom polju pa smatrate da neke detalje morate drugačije da postavite od trenutne situacije. Svađa sa partnerom je moguća.

Zdravlje: povišen holesterol.

ŠKORPIJA

Posao: Bik vam zasigurno, pomaže da dođete do svog cilja. Nije sve tako loše kao što ste mislili koliko se ovdje uviđa mnogo bolja solucija za neko vrijeme i vi to znate pa idete inercijom pobjednika u narednom periodu.

Ljubav: nije vas prošla ljubav prema jednom biku. U suštini ste zaljubljena osoba, ali koja neće to i da prizna. Kontradiktorni ste.

Zdravlje: abdomen vam je slab.

STRIJELAC

Posao: pružate veliku podršku jednom Jarcu, koji to umije da cijeni. Nije sve tako loše kao što vam izgleda ali ćete zasigurno morati da uradite brdo posla.

Ljubav: vaš emotivni segment je zadovoljavajući u onoj mjeri u kojoj se potrudite. Vidite i sami gdje sve ovo vodi i koliko je vama polje emocija doslovno dobro skoncentrisano.

Zdravlje: pazite na digestivni trakt.

JARAC

Posao: vaša praktična strana je trenutno na lošem položaju i ne možete da iznesete ideje koje ste odavno već pokušali. Retrogradnost planeta vas dezavuiše i okreće u pogrešnom pravcu.

Ljubav: volite da flertujete, ali ste još uvek suzdržani na polju emocija. Nije loša ideja da planirate večernji izlazak sa društvom.

Zdravlje: imate jače lupanje srca.

VODOLIJA

Posao: budite dovoljno skoncentrisani i ne pokušavajte da odustanete od trenutne ideje. Možda aspekti nisu najbolji trenutno ali vrijedi sačekati nešto bolju priliku.

Ljubav: komotnost prema jednom raku je isuviše uočljiva i niko nema pravo da vas vuče za rukav i priča da to nije za vas. Imate svoje ja i to je najvažnije u vašem odnosu sa partnerom.

Zdravlje: ukoliko ste hronični bolesnik, budite oprezniji.

RIBE

Posao: kolege uviđaju da vi sjedite na dvije stolice. Podjelite dio svog kolača i ostalim članovima vaše grupe i budite otvoreniji za saradnju.

Ljubav: zvijezde poručuju dodatni oprez za ono što ste naumili sa jednom Škorpijom da izvedete. Smatrate da ste odličan par.

Zdravlje: pazite se oštrih predmeta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh