Svaštara

OVO JE LJUBAVNIK PRINCEZE DIANE, mnogi su ubijeđeni da je on Harryjev otac: EVO KAKO DANAS IZGLEDA ČOVJEK S KOJIM JE VARALA CHARLESA

Prošlo je 25 godina od tragične smrti princeze Dajane, a da tog 31. avgusta 1997. godine nije poginula u automobilskoj nesreći, danas bi slavila 61. rođendan.

O njenom ljubavnom životu se i dan-danas polemiše u medijima, a svetska javnost decenijama upoređuje fotografije nekadašnjeg oficira Džejmsa Hjuita, njenog nekadašnjeg ljubavnika, s fotografijama princa Harija.

Navodna velika sličnost vojvode od Saseksa sa čovjekom s kojim je njegova majka bila u petogodišnjoj vezi osamdesetih godina i danas intrigira, zbog čega mnogi vjeruju da je zapravo on otac princa Harija, piše Daily Mail.

On je svojevremeno te navode demantovao.

– Ne, nisam – kratko je rekao svojevremeno.

Ipak, ti tračevi se nisu zaustavili, a on kaže da je to zato što oni “prodaju novine”.

– Jadan momak, njemu je to teže palo nego meni – rekao je Hjuit.

Ime Džejmsa Hjuita je javnosti postalo poznato 1991. godine, kada je njegova tadašnja vjerenica obijelodanila da je stavila tačku na njihovu vezu zbog njegove afere s princezom Dajanom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh