Svaštara

Detaljna sedmična analiza od 29.08 do 04.09 – Sreća bi mogla pratiti Blizance, Škorpije i Ovnove

Donosimo vam detaljnu astro analizu za sedmicu koja je pred nama. Kakve promjene može da očekuje vaš horoskopski znak?

Ovan: tokom ove sedmice, osjetićete potrebu da riješite novonastale probleme ili komplekse u prijateljskom ili poslovnom odnosu. Pripremite se na to da će se sva ovosedmična dešavanja pretežno naći u vašem domu.

Takođe, pripremite se na burne dane na poslu koji će se loše odraziti na ovosedmično raspoloženje.
Iako će dani na poslu biti burni, očekujte neke napretke u vašim sposobnostima koje će vam pomoći u budućnosti. Njegujte odnose sa porodicom,piše Infpult

Bik: u narednim danima primjetićete da ste aktivniji na polju socijalnog života. Družićete se i ćaskati sa prijateljima ali ćete sresti i neke nove, interesantne ljude. Nemojte propustiti ni ovosedmične zabave, okupljanja i sastanke. Trudite se biti što otvoreniji kako biste uspostavili nova poznanstva.

Bićete u prilici da u ovih 7 dana u svom životu uspostavite harmoniju i mir, a i prijateljima i kolegama ćete pomoći da se osjećaju isto. Pozitivan uticaj na vas odigraće i članci i knjige koje redovno čitate. Potrudite se da ne budete tvrdoglavi u razgovorima koji slijede.

Blizanci: dragi blizanci, ovih dana družićete se sa mnogo prijatelja. Vodićete razne razgovore sa svima. Vaša finansijska stabilnost će se ove sedmice poboljšati. Očekujte da će se desiti važni porodični razgovori, zbog kojih ćete osjetiti brigu i nelagodu. Na poslu vas ne očekuju mirni dani.

Tenzija između vas i kolega će rasti zbog nesporazuma koji slijede. Očekujte i probleme sa budućim mušterijama. Žene, za vas slijedi emotivno težak period, ali finansijski bićete na mnogo boljoj poziciji. Mogući su veliki prilivi novca.

Za muškarce smiješi se nova poslovna prilika. Gledajte na ovo kao dobro vrijeme za razgovore o povećanju plate ili o napređenju. Rak: ove sedmice pripazite koje informacije iz privatnog života dijelite sa drugima jer i sitna greška može vas dovesti do velikih neugodnosti.

Ovo je za vas dobar period za rješavanje pitanja imanja koje posjedujete ili planirate da kupite. Susreti sa starim prijateljima pokrenuće uspomene iz prošlosti. Ove sedmice biste mogli dobiti neočekivane prilive novca, i zato uživajte u njima.

Mogući su i uspjesi na poslu pa iskoristite vrijeme da se finansijski stabilizujete. Čekaju vas vrlo važne odluke. Lav: za vas slijedi važan period u vezi sa finansijskim i porodičnim prilikama i odnosima.

Uskoro ćete riješiti porodične i finansijske obaveze na pravnoj osnovi. Stići će vam novac kroz prodaju, izdavanje ili kredit. Na poslovnom planu savjetujemo vam da se čuvate novih poslovnih saradnji jer je moguće da ćete biti meta prevare.

U privatnom životu, očekujte češće probleme i nevolje sa ljudima o kojima na neki način ovisite, ali budite spremni na pomoć koju će vam ponuditi ljudi od kojih to najmanje očekujete pa čak i poznajete. Iznenadiće vas vijesti iz kruga porodice.

Djevica: tokom ove sedmice očekujte poslove koji će od vas zahtjevati posjete državnim institucijama. Nosićete se sa mnogo problema na polju posla. Sastaćete se sa ljudima sa kojima odavno niste u kontaktu. Čekaju vas neočekivana poslovna putovanja koja ćete morati ispuniti.

Djevice koje su ove sedmive odlućile rješavati stambene probleme, očekujte napredak. Konflikti u narednih sedam dana biće česti i tražićete ih u svim poljima života. Budite zadovoljni napretkom koji ste ostvarili na poslu.

Vaga: drage vage, osjetićete želju da se vratite prethodnim iskustvima koji su na vas ostavili veliki trag. Rado ćete se vratiti starim planovima stambene ili materijalne prirode i razmislićete o realizovanju istih u sadašnjosti. Pripremite se na neočekivane stresne situacije i potrudite se da ne paničite zbog manjka iskustva kod istih.

Na polju posla rezultat vašeg rada će biti manji nego što ste očekivali. Ako se spremate da ove sedmice potpišete važne ugovore na polju finansija, obratite pažnju jer bi vas to moglo dovesti do gubitka novca. Očekujte mnogobrojne konflikte i nesporazume sa ljudima iz svakodnevnog života, ali oprezno jer bi vas to moglo dovesti do zahlađenja odnosa.

Za muškarce ova sedmica će biti uspješna u svijetu biznisa. Žene vage, pred vama je uspješan period, potrudite se da na to gledate što vedrije. Ova sedmica je fantastična prilika za putovanje, iskoristite to. Škorpija: vaš će život ovih dana teći mirno.

U krugu porodice očekujte okupljanje koje će vas zbližiti. Desiće se važni događaji koje ćete pomno pratiti. Ove sedmice obratite pažnju na ono što vam vaši prijatelji i porodica žele reći, bilo da je riječ o poslu, privatnim stvarima i slično.

Mnogi pripadnici ovog znaka primiće veću sumu novca nego inače koja će biti propraćena unapređenjima na poslu. Muškarci će ove sedmice vrlo lako rješavati novonastale probleme, dok će za žene ovo biti idealna prilika da uvedu promjene u raznim aspektima života.

Budite hrabri da se oprobate u igrama sreće, ali ne ulažite veliki novac. Strijelac: ova sedmica donosi neočekivana porodična okupljanja. Očekujte da će vam narednih dana prijatelji i porodica tražiti savjet ili pomoć. Nemojte se previše brinuti o stvarima koje ne razumijete.

Na polju finansija oformićete nova očekivanja ali vas niko neće upozoriti na moguće greške, pa ćete biti laka meta manipulacije i prevare. Ipak, očekujte napredak na poslu i u finansijama. Ne dopustite konfliktima da vam poremete već napravljene planove.

Ipak, vaš život teče u pravom smjeru bez obzira na emocije koje trenutno osjećate. Jarac: u ovoj nedelji moguće je da ćete se odlučiti na donošenje odluke o kupovini ili prodaji. Kada ste vi u pitanju, ovo je jedan vrlo povoljan period za razgovore i dogovore o cijenama u vezi sa stvarima ili imovinom.

Izbjegavajte stresne situacije na poslu. Ovo je jako važno vrijeme za donošenje odluka i pravljenje dogovora. Bićete vrlo smjeli ove nedelje, pa će takvi biti i vaši planovi vezani za budućnost. Pred vama su pozitivna iskustva koja će vam dati snagu.

Vodolija: tokom nedelje koja je pred nama očekuje vas finansijska stabilnost. Pored toga, fizički ćete biti vrlo sposobni da se nosite sa svim problemima na koje naiđete. Desiće vam se neki momenti ove sedmice zbog kojih će vam porasti samopouzdanje. Vjerovaćete u sebe više.

Kada su u pitanju vaši imovinski interesi, moguće su određene poteškoće ili nevolje. S obzirom da očekujete neke probleme, dočekaćete ih spremni i neće vas iznenaditi. Kada su porodični odnosi u pitanju, od vas se, prije svega, očekuje zrelost. Pred vama je zanimljiva nedelja koja vam donosi nove kontakte.

Ribe: u nedelji koja je pred nama očekuju vas vrlo ozbiljne obaveze kada su u pitanju vaše obrazovanje ili karijera. Takođe, moguće je i da jedna osoba iz porodice očekuje iste stvari. Tokom ove nedelje na vašem radnom mjestu mogla bi se pojaviti nova osoba.

Putovaćete iz porodičnih razloga. Neke pripadnike ovog horoskopskog znaka očekuje selidba u novo mjesto ili samo u neki novi dom. Ovo je dobro vrijeme za pravljenje planova za budućnost. Pred vama su mnoga neočekivana iskustva i događaji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh