Svaštara

Zvijezde će im biti naklonjene – Tokom Avgusta 3 znaka Zodijaka će biti posebno sretne ruke

Da li ste u prethodnom periodu uživali u blistavoj ljetnoj energiji? Bilo je sjajno, ali vrijeme je da krenemo dalje, kao što je i Sunce krenulo.

Horoskop - Balkanspress.com

Pred nama je period kada sunce odlazi u znak Lava i sa sobom donosi veliko buđenje ega i samopouzdanja u svim znakovima. Iako će svi znakovi da osjete ove vibracije, one neće trajati jednako kod svih.

Kod pripadnika većine znakova te vibracije će završiti već početkom narednog mjeseca, međutim postoje tri sretna znaka zodijaka kod kojih će se ove dobre energetske vibracije zadržati i tokom avgusta 2022. godine.

Iako je sezona Lava, koja je iza nas, natjerala zemljane znakove da se povuku, sezona Djevica koja nam tek dolazi, poziva te iste znakove da se, u svom punom sjaju, vrate na scenu na najbolji mogući način.

Dakle, otkrivamo vam šta tri najsretnija znaka mogu da očekuju od Univerzuma tokom Avgusta: Bik: izražavate svoje biće kroz val kreativnosti koji vam donosi mjesec avgust. Više nego ikada ranije osjetićete povezanost sa svojom kreativnošću i sa umjetnikom koji se krije u vama.

To će biti način da ispoljite svoje biće. S obzirom da pripadate zemljanim znakovima, mjesec djevice će vam dopustiti da se ukladite sa njim, te da se izrazite i budete produktivni u vašem samoizražavanju.

Mjesec koji je pred vama donosi vam samo uživanje, zato slobodno pusite kosu i dišite punim plućima. Vrijeme je za kreativni odmor koji će vas ispuniti. Djevica: drage djevice, ovo je vaš mjesec. Pozornica je vaša i sve oči su uprte samo u vas.

Iako znamo da vas inače ne oduševljava prevelika količina pažnje i pozornosti oko vas, ovaj put moramo da vam kažemo da ipak sve to zaslužujete. Sunce će, 22. avgusta, da dođe u vašu prvu kuću identiteta.

To će da vas potakne da budete učinkoviti, korisni i vrlo obazrivi kada su u pitanju detalji. Svi znamo da, iako ne želite da priznate, mnogo uživate u radu. Takav će vam biti i predstojeći period – ispunjen radom, novim planovima i projektima i odgovornostima koje dolaze uz sve to.

Ali s obzirom da je pred vama naročito sretan period, za vas ništa neće da bude teško. Vašim znakom vlada Merkur, pa zbog toga možete da očekujete nešto više komunikacije nego što ste navikli. Ljudi vas smatraju odgovornim i susretljivim, te je moguće da mnogi dođu tražiti savjet od vas.

Nemojte ih odbiti. Jarac: veliko duhovno buđenje je pred vama. Sunce dolazi u vašu devetu kuću mudrosti 22. avusta. To je savršeno vrijeme da krenete na putovanje – duhovno ili fizičko, svejedno je. Iza vas će ostati mjesec Lava u kome su bile istaknute emocionalno vrlo intenzivne teme,piše Infpult

Sada dolazi mirniji period u kom ćete duhovno da se razvijate. Razmislite o svojim prioritetima, naročito kada su vaši poslovni zadaci u pitanju. Vladar vašeg znaka je Saturn, pa se zbog toga možda nećete uvijek osjećati pozvanim da prihvatite promjene na koje nailazite, ali naprosto ponekad je neophodno da se otvorimo ka novome.

Baš takva je sezona djevica koja je pred vama. Ovo je vrijeme kada ćete, uz duhovni rast koji je neizbježan, vi biti podstaknuti da proširite svoje vidike do krajnjih granica i to na najbolji mogući način.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh