Svaštara

Prave dame znaju nositi modne dodatke: 10 aksesoara koji govore da ste moćna žena

Prave dame znaju dodati modne dodatke na sve autfite koje nose tako da izgledaju lijepo i moćno.

Žena - Astrosudbina.com

Aksesoari mogu da doprinesu svakom autfitu ili da ga unište u potpunosti. Oni takođe mogu da vam dodaju godine, ali ako odaberete dobre aksesoare zapravo je moguće da vratite vrijeme unazad i uz pomoć aksesoara izgledate čak do 5 godina mlađe.

Donosimo vam neke odlične modne trikove koje definitivno morate isprobati što prije: 1. Umjesto dva nakita koji se podudaraju, birajte samo jedan efektan komad. Nakit koji dolazi u kompletu kao što su privjesak i narukvica ili lančić i minđuše ne bi trebalo da se nose zajedno.

Najbolje je da jedan komad nakita bude u fokusu, a oko njega bazirajte svoje ostale komade. I da, suprotno popularnom vjerovanju, potpuno je u redu da istovremeno nosite srebro i zlato. 2. Umjesto glomaznih cipela, radije birajte svedene salonke.

One su ženstvene i vizuelno će vam izdužiti noge. 3. Umjesto dosadne crne, pokušajte da obučete monohromatske boje. Jednobojni izgled može biti sjajan odabir u bilo kom uzrastu, ali ako se iskombinuje na pravi način. Koristite drugačije teksture da biste vašu jednobojnu kombinaciju učinili zanimljivom.

4. Umjesto velikog, glomaznog kaputa, birajte jaknu koja ima uzražen oblik i prati vaš oblik tijela. Svako ko živi na prostorima gdje se vrijeme mijenja mora da ima jaknu. Važno je da birate jaknu koja ističe vašu građu, struk i obline. 5. Birajte trendi naočale za sunce.

Avijatičarke naočale su odličan izbor i izgledaju nevjerovatno dobro na svom obliku lica. 6. Pažljivo birajte zimski šal. Umjesto da birate dosadne boje, odlučite se za nešto smjelije i izaberite šal u nekoj efektnoj boji. Tokom zimskih dana jarke boje će da istaknu vaš ten.

7. Umjesto golog zgloba, radije odaberite lijep detalj – recimo sat. Satovi su odlična opcija jer su oni komad sa stilom. Možete da ga nosite i uz nekoliko suptilnih narukvica. 8. Pažljivo odaberite brushalter. Ponekad je važnije ono što nosite ispod odjeće, nego odjeća.

Ako vam je brushalter pogrešne veličine, možete izgledati nezgrapno. Zato se mjerite prilikom svake kupovine. 9. Torbe, cipele i naočale za sunce su jako važni detalji. Birajte smeđe nijanse. Obratite pažnju na veličinu. Nema potrebe da nosite previše veliku i glomaznu torbu.

Dobar izbor su torbe sa malim resama ili metalnim detaljima. 10. Umjesto roze, birajte jako crveni ili koralno crveni karmin. To je jedan od najlakših načina kako da izgledate mlađe. Crvena ili koralna boja će vašem licu dati dašak osvježenja i odmah ćete izgledate mlađe i vedrije najmanje pet godina. prneosi pult24info


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh