Svaštara

14. JUNA 2022. GODINE STIŽE NAM PUN MJESEC ROZE BOJE: Žene, veoma je važno da uradite OVO

Prvi pun mesec ovog leta naziva se roze mesec i ovog puta biće vidljiv golim okom.

Uticaj punog meseca počeće 12. juna. Uzlet energije, bura emocija, želja da se nešto uradi, da se negde potrči i komunicira mnoge će obuzeti. Uostalom, sećamo se da su na pun mesec naše baterije na maksimumu.

Poseban uticaj osetiće kreativni ljudi i oni koji su dugo skrivali svoje talente. Tako da će biti primamljivo izaći i stvoriti nešto nesvakidašnje.

Vreme je da delujete!

Sada je najpovoljniji period za neobične prilike i poduhvate.

Najvažnije je da se dobro pripremite: skicirajte plan (čak i mentalni), analizirajte, zapamtite samo taj osećaj uzdizanja i želje za stvaranjem, a zatim ga postepeno oživljavajte. Korak po korak, a ne bezglavo.

14. jun je dan neverovatnih mogućnosti, neverovatnih poznanstava, koje donose uspeh i razmenu raznih ideja.

Za žene je posebno važno da u ovom periodu i do kraja meseca budu ženstvene i svoje. Nema muške energije, agresije, dizanja teških tereta i činjenja stvari na silu.

Muškarcima je važno da se kontrolišu kako se ne bi pretvorili u kavgadžiju.

Da budete u harmoniji i ne dozvolite nepotreban stres, napravite jasan izbor(ovo će vam pomoći da ne pokvarite sve), predvidite budućnost (odnosno, zamislite unapred kako vaš život treba da izgleda) i analizirajte korake (ne funkcioniše sve iz prvog puta, ponekad samo treba da izaberete drugačiji ključ koristeći drugačije rešenje i pristup).

Budite kreativni, probajte nešto novo, pokažite se svetu. Procvetajte. Sada je vreme!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh