Svaštara

Detaljna astro analiza za mjesec Jul – Kakve promjene mogu očekivati Rak, Lav i Djevica

Pogledajte šta možete da očekujete ukoliko ste rođeni u znaku Raka, Lava ili Djevice. Pred vama je detaljna horoskopska analiza za polje porodice, karijere i finansija.

stil

Rak: Budite slobodni i imajte malo više samopouzdanja. Više vjerujte u svoje sposobnosti, a malo manje slušajte mišljenje drugih ljudi, koje vam ujedno i ne služi. Uz naporan rad, skoro pa sve je ostvarljivo.

Porodica: Sve u svemu, u julu mjesecu može da vas očekuje uzbudljiva atmosfera kada je porodica u pitanju. Dobijaćete pohvale od strajih članova, za poslove koje ste obavili. Oni koji su mladi parovi, itekako će se osloniti na iskustvo starijih.

Dosta ćete razgovarati sa članovima porodice i biće to ugodni razgovori. Karijera: Za vas su moguće velike prilike u narednom periodu. Postoji mogućnost da ćete dobiti određene činove ili titule, a sa tim i povećanje plate. Oni koji su nezadovoljni svojim poslom, razmislite o promjeni.

Svakako kada budete spremni promjenite nešto što vam se ne radi i ne sviđa. Finansije: Malo se više pozabavite načinom na koji trošite novac. Budite malo oprezniji i pokušajte imati svoju ušteđevinu za crne dane. Neće uvijek finansijska situacija biti povoljna.

Lav: Jul mjesec bi mogao biti povoljan kada su vaši talenti u pitanju. Talente kojima raspolažete iskoristite i napravite nešto korisno za sebe. Uz vaš trud, mogli biste uživati u plodovima vašeg rada. Prema tome, ostanite posvećeni i vrijedni.

Porodica: Kada je porodica u pitanju, vladaće mirna i prijatna atomosfera. Sa članovima porodice ćete se dobro slagati. Oni koji su razmišljali o prinovi, možda bi jul mjesec mogao biti povoljan za ostvarivanje te želje.

Karijera: Ukoliko dobro iskoristite vaše kreativne sposobnosti mogli biste napraviti dobar uspjeh na polju karijere. Takođe, budite spremni da sarađujete sa drugima, to će vam dodatno omogućiti uspjeh. Ukoliko budete na poziciji da pokažete ili učite poslu vaše mlađe radne kolege, budite posvećeni i dobar primjer.

Finansije: U toku jula mjeseca, postoji mogućnost za dobru zaradu. Budite ponosni na vaš trud i predanost. Isto tako, zasluženo uživajte u onome što se svojim trudom i radom zaradili. Djevica: Okružite se dobrim i pozitivnim ljudima, to će vam takođe pomoći da dobro i ispravno funkcionišete. Uvidite svoje greške i radite na ispravkama istih. Jul mjesec bi mogao biti povoljan za vas.

Porodica: Na polju porodice mogući su određeni izazovi. Možda isti neće biti vezani direktno za vas nego supružnika, ali svjedno potrebno je da budete uz njega. Vi se osjećate optimistično pa ćete izazove lakše prebroditi. Takođe, sa ljudima oko vas ćete imati prijatnu komunikaciju.

Karijera: Postoji mogućnost nagrade u smislu povećanja plate, zbog vaših dobrih rezultata i napornog rada. Ukoliko dobijete određene bolje pozicije u smislu nadređenosti, budite prijatni prema ljudima sa kojima radite,piše Infpult

Finansije: Finansijska situacija možda i neće biti najsjajnija ovoga mjeseca. Možda zarada koju ostvarite ovaj mjesec, neće biti dovoljna za sve troškove koje ste ostvarili. Pronađite način da napravite balans i uskladite obaveze koje imate, sa zaradom koju ste ostvarili.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh