Svaštara

HOROSKOP ZA SUPER PUN MJESEC 14. JUNI: Prognoza za sve znakove Zodijaka, 1 ZNAK ČEKA VELIKA LOVA

Horoskop punog Mjeseca, 14. lipnja 2022. u 13:52 – saznajte što vas čeka i kakva će se transformacija dogoditi u vašem životu!

Pun Mjesec - Balkanspress.com

Pun Mjesec u znaku Strijelca od 14. lipnja obasjat će nebo – bit će izuzetno blizu Zemlji u svom punom sjaju pa ga mnogi nazivaju Super punim Mjesecom. Utjecat će na nas više od punog mjeseca – očekujemo završetak projekata, detoksikaciju i ukidanje stvari koje više ne služe našem najvećem rastu ili najvišem dobru.

Horoskop naglašava da donosi iznimno snažnu transformativnu energiju koja od nas traži da se oslobodimo svega što nam više ne služi. Budući da promjena nikada nije laka, možemo se osjećati zbunjeno i nesigurno, u redu je usporiti, razbistriti misli i nastaviti se fokusirati na ciljeve.

Neptun, planet iluzije i zbrke, vrlo je aktivan tijekom ovog punog mjeseca – stvorit će se magla koja otežava razumijevanje mnogih stvari u životu. No, Neptun donosi i jednu dobru stvar, a to je povezivanje s našom intuicijom. Taj unutarnji glas koji šapuće iznutra može otkriti neke važne smjernice za nastavak putovanja.

Ponekad može biti teško razlikovati intuitivni osjećaj od straha ili nesigurnosti, ali to je u redu. Samo si dajte vremena. Pokušajte stati, pokušajte se kretati polako, a ako morate donijeti odluku, samo radite s onim što imate i vjerujte u svoje sposobnosti – često smo puno intuitivniji nego što mislimo!

Budući da je pun Mjesec u znaku Strijelca (avanturist, bijes za mudrošću, student života), naučit ćemo i iskusiti mnoge nove stvari u životu. Umjesto toga, povežite se sa Strijelčevim vibracijama kako biste zadržali osjećaj čuđenja i zapamtite da je život uistinu avantura.

Neka pustolovna poglavlja mogu biti teža od drugih, ali sve je to iskustvo i ne moramo stvari shvaćati tako ozbiljno cijelo vrijeme. Energija Strijelca podsjeća nas da je važno pronaći svoju radost, odvojiti vrijeme za igru, pronaći svoju prisutnost u svakom trenutku i tražiti lakoću u svemu što život može donijeti.

Što vas čini sretnim? Što vam donosi radost? Kako možete poboljšati svoj život? Istražujući ova pitanja, počet ćete raditi s ovom energijom punog mjeseca na produktivniji i smisleniji način. Ova vam pitanja čak mogu pomoći da se izvučete iz magle i zbrke i dođete do mjesta koje vam je lakše i korisnije.

Vjerojatno ste se u posljednjih nekoliko mjeseci suočili s brojnim izazovima i promjenama. Ovaj Pun Mjesec je naša prilika da se odmorimo od bilo kakvog dubokog, teškog unutarnjeg rada i da jednostavno budemo svoji i osjetimo trenutke radosti.

Idealno je vrijeme da se riješite svake napetosti, ljutnje ili neodlučnosti i dopustite sebi da nađete vremena za zabavu. A kada se neke stvari “poremete” izvan ravnoteže, nemojte ih shvaćati preozbiljno. Duboko udahnite i sve se može riješiti.

Usmjerite svoju energiju na ono što želite i nove avanture mogu doći! prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh